У головного лісника Волині - новий заступник

У головного лісника Волині  - новий заступник
Новим заступник начальника волинського управління лісового та мисливського господарства став Юрій Васюхник.

Відповідний наказ надійшов з Державного агентства лісових ресурсів України, а свою посаду Васюхник займатиме з 1 лютого, повідомляє прес-служба відомства.

До слова, як розповіла прес-секретар управління Оксана Чурило, минулого року місце заступника звільнив Ігор Ляхович: він вийшов на пенсію. Нині ж йому призначили зміну.

Довідка

Юрій Олександрович Васюхник народився 20 квітня 1966 року у с. Ситниця, Маневицького району Волинської області. Розпочав свою трудову діяльність після закінчення Шацького лісового коледжу з квітня 1985 року.

В листопаді 1985 року був призваний до служби в армії. Пізніше працював майстром, а згодом інженером-технологом цеху переробки деревини Маневицького лісгоспзагу, майстром цього ж деревообробного цеху, лісничим Черевахівського лісництва Маневицького держлісгоспу, головним інженером Цуманського ДЛГ, головним інженером ДП «Маневицьке лісове господарство».

У 2006 році був призначений директором державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство», директором ПП «Стохід» ТзОВ «Зодіак», директором по виробничій частині ТзОВ «Арзу», головним інженером державного підприємства «Маневицьке лісове господарство», з липня 2010 року призначений директором державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство», з 01.02.2013 року – заступник начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського гоподарства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лісник - це посада, яка нині називається "майстер лісу". Він має 700-800 га лісу, за який відповідає. А загальна назва усіх працівників галузі - лісівники. Як лікарі, поети і журналісти. Тобто - головний (в заголовку), не лісник, а лісівник. Прошу виправити.
Відповісти
Він такий лісівник як і лісник - він на посаді головного інженера, тобто, той хто ріже ліс.
Відповісти
Останні новини
У головного лісника Волині - новий заступник
05 лютий, 2013, 13:45