Український клуб обійшов «Барселону» у рейтинзі європейських команд

Український клуб обійшов «Барселону» у рейтинзі європейських команд
Чемпіон України та поточний лідер першості країни донецький "Шахтар" очолює своєрідний рейтинг європейських клубів за результатами національних першостей.

Саме єдиний представник України у Лізі чемпіонів має у своєму активі найвищий відсоток набраних очок у чемпіонаті країни, пише Gazeta.ua.

17 перемог у 18 матчах дозволили "Шахтареві" досягти неймовірної планки в 94,4% і залишити позаду навіть непереможну "Барселону" з показником у 89,% і кіпрський "Анортосіс" (90%). Крім того, у десятку кращих європейських команд увійшли мюнхенська "Баварія" (85%), англійський "Манчестер Юнайтед" (82,7%), мадридський "Атлетико" (75,8%).

Цікаво, що українська Прем'єр-ліга утримує пальму першості і на іншому полюсі списку. Запорізький "Металург" з трьома набраними очками в 18 матчах (5,5%) чемпіонату міцно влаштувався на місці найслабшої команди Старого світу.

Як відомо, донецький "Шахтар" вже 13 лютого вступає в боротьбу на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Суперником українського чемпіона стане дортмундська "Боруссія". Перша зустріч команд відбудеться на донецькій "Донбас-Арені".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто складав той рейтинг не знають, скільки команд в Україні "лягають" під Шахтар!:)
Відповісти
Копірайтер статті - справжній патріот: не повертаєтсья в нього язик (точніше, не друкують його руки) назвати статтю "Шахтар обійшов Барселону", а натомість написав "український клуб". :))
Відповісти
Испанский чемпионат-самый сильный в мире,а наш?...автор сравнил х%й с пальцем:)
Відповісти
Рінат одобряє цей пост!
Відповісти
Останні новини
Український клуб обійшов «Барселону» у рейтинзі європейських команд
06 лютий, 2013, 16:10