Загоряння фритюрниці в «ПортСity» ліквідували за чотири хвилини

Загоряння фритюрниці в «ПортСity» ліквідували за чотири хвилини
В зоні кухні фаст-фуду «Крила» торгово-розважального центру «ПортСity» відбулося займання фритюрниці. Про це полвідомляє прес-служба ТРЦ.

Служба експлуатації та охорони спрацювали миттєво згідно з протипожежними інструкціями, запевняють у «ПортСity». Займання ліквідували за чотири хвилини.

В наслідок події в ТРЦ "ПортCity" спрацювала система протипожежної захисту, зокрема, система пожежної сигналізації та оповіщення, система автоматичного розподілу будівлі на безпечні сектори за допомогою пожежних штор та воріт.

Оперативно відбулася основна евакуація гостей торгово-розважального центру та співробітників ТРЦ та орендрів. Однак, змушені визнати, що працівники орендарів всупереч можливій небезпеці для власного життя не бажають покидати робочих місць під час евакуації швидко, або вважають це «фейком». Тож у майбутньому адміністрацією ТРЦ "ПортCity" буде проведена відповідна робота з орендарями протягом тижня.

Наразі в "ПортCity" – безпечно, а сьогоднішній інцидент ще раз довів, що в разі надзвичайних ситуацій у торгово-розважальному центрі усі протипожежні системи працюють на найвищому рівні.

Сьогодні ТРЦ зачинений для відвідувачів. Працівники орендарів можуть повернутися за двадцять хвилин, аби закрити усі робочі процеси. Завтра "ПортCity" працюватиме в звичному режимі з 10 ранку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Загоряння фритюрниці в «ПортСity» ліквідували за чотири хвилини
11 квітень, 2018, 22:31