Серб, якого знайшли в «Світязі», вчинив суїцид, – міліція

Серб, якого знайшли в «Світязі», вчинив суїцид, – міліція
Серб, якого знайшли мертвим у готелі «Світязь», здійснив суїцид, а співмешканку-полячку застрелив, ймовірно, з необережності.

Про це 7 лютого під час прес-конференції повідомив начальник управління МВС у Волинській області Олександр Терещук.

Нагадаємо, 18 січня в 421-му номері готелю «Світязь» покоївка знайшла двох мертвих постояльців: 68-річного серба Радка Величковича та 16-річну польку Олівію Яновську. У обох були прострелені голови.

«Про мотиви важко сказати: чи це з необережності чи по умислу, - сьогодні остаточної версії немає. Але те, що це був суїцид – однозначно», - зазначив Терещук.

Він розповів, що серб займався бізнесом, який в Україні йшов не успішно. В Україну приїхав з молодою полькою і поселився в готелі «Світязь». Там вони пробули дві доби. А коли прийшов час виселятися, то консьєржки, які зайшли в номер, побачили трупи полячки і серба. В руці у чоловіка був револьвер.

«Моя думка наразі така: постріл стався з необережності. Його психологічний стан і став причиною суїциду. Всі речі, кошти, які там були – на місці. Ні пограбування, ні інших мотивів за місцем злочину виявити не вдалося», - додав міліціонер.

До кінця лютого мають надійти результати двох експертиз, які проллють світло на події у готелі «Світязь». До слова, що прокурор Луцька Сергій Данілін дотримується версії про те, що в номері не було третьої особи .

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Він розповів, що поляк займався бізнесом..."
Так поляк чи серб???
Як ви вже дістали своїми помилками!!!
Відповісти
Та там подставу зробили, ніякого суіциду не було. Просто наша міліція не може працювати так як треба. Щось підкинути при обшуці - це будь ласка, а якусь справу розкрити - ніхрєна.
Відповісти
Це справа рук Тимошенко з подачі Тягнибока
Відповісти
ах,якій мущіна!!!
Відповісти