Укрзалізниця назвала маршрути, якими їздитимуть швидкісні потяги

Укрзалізниця назвала маршрути, якими їздитимуть швидкісні потяги
Перший заступник гендиректора українського залізничного монополіста Микола Сергієнко доручив визначити маршрути, якими курсуватимуть швидкісні електропоїзди підвищеної комфортності виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

Повідомляється, що Сергієнко поставив завдання навчити бригади машиністів Донецької та Південної залізниць працювати з новою технікою, а також визначити напрямки, якими курсуватимуть потяги, пише Корреспондент.

В УЗ зазначили, що, ймовірно, це будуть маршрути Донецьк-Сімферополь і Харків-Сімферополь.

За відомостями УЗ, міжвідомча приймальна комісія, яка нещодавно взяла участь у тестах швидкісного електропоїзда виробництва Крюківського заводу, погодила запропоноване позначення Екр-1 (електропоїзд Крюковський перший).

Зазначається, що експлуатаційна швидкість нового поїзда - 160 км/год. При незначних доробках вона може бути збільшена до 200 км/год.

Крім того, вперше в Україні електропоїзд обладнаний краш-системою, яка розташована в головній частині вагона під пластиковим обтічником, дозволяючи зберегти електропоїзд і його пасажирів в аварійних ситуаціях.

Варто додати, що КВБЗ є єдиним в СНД заводом, в якого є налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів - пасажирських і вантажних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно, все нове й прогресивне для регіонів, які завжди стабільно підтримують ПРастів. Ось вона справедливість партії одного регіону!
Відповісти