У Луцьку «регіонал»-чиновник судиться з громадським діячем

У Луцьку «регіонал»-чиновник судиться з громадським діячем
Заступник голови Волинського осередку Партії регіонів Андрій Мельник вважає, що громадський діяч Михайло Шелеп принизив його гідність та честь.

З відповідним позовом політик звернувся до суду. Щоправда, на перше засідання він не з'явився, повідомили у прес-службі організації ОПОРА, яку Шелеп презентує на Волині.

У своїй заяві Мельник звинувачує опонента у поширенні недостовірних відомостей.

Так, адвокат, який представляв інтереси «регіонала», стверджував, що Шелеп під час прес-конференції, яка відбулася 26-го жовтня 2012-го року в Луцьку, поширив недостовірні відомості про позивача, що завдало останньому моральних переживань. В якості доказів він подав перелік статей в ЗМІ про цей захід.

Відповідач претензії, озвучені адвокатом, заперечив. Як докази своєї правоти він надав суду аудіозапис згаданої прес-конференції та аудіозаписи з навчань членів ДВК, що були 26-го жовтня оприлюднені громадським діячем.

Варто зауважити, що під час засідання суддя знайшла у позовній заяві Мельника помилку. У тексті позову було вказано, що прес-конференція, на якій, нібито, Шелеп назвав Мельника фальсифікатором, відбувалася у 2010 році.

Згодом суддя виявила ще кілька неточностей і вирішила перенести засідання на 25-е лютого, щоб запросити до зали суду Андрія Мельника. Мовляв, адвокат не був добре ознайомлений зі справою, й відповідно не зміг точно пояснити претензій позивача та аргументовано представити свої докази.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме цікаве в тому, що ці два клієнти суду є одногрупниками, разом вчилися на полотології ВНУ.
Відповісти
андрюша мєльнік - нещастя ходяче)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «регіонал»-чиновник судиться з громадським діячем
08 лютий, 2013, 12:00