Лучани проти шансону у маршрутках. ВІДЕО

Лучани проти шансону у маршрутках. ВІДЕО
Навколо теми, яку ж музику хочуть чути лучани у громадському транспорті, завжди виникали гарячі дискусії.

Так, у міських маршрутках часто можна почути нарікання «клієнтів» на «саундтрек» до свого пересування містом, пишуть Волинські Новини.

Декого не влаштовує якість музичного продукту, який їм пропонують водії громадського транспорту, інші не у захваті від того, наскільки голосно лунає мелодія із динаміків.

Тому журналісти вирішили запитати у лучан та гостей міста, якій музиці у міських маршрутках таки надають перевагу.

Так, луцька молодь не проти почути у громадському транспорті якісну поп-музику або ж трохи року, як класичного, так і сучасного. Серед озвучених молодими людьми гуртів – Queen, Scorpions, Ramones, Metallica. До вподоби лучанам й українські рок-гурти. Окрім того, надають перевагу спокійній музиці, не залежно від її жанру.

Старші люди навіть погодилися б «слухати» тишу. Мотивують тим, що у кожного в голові – купа думок, а музика не дозволяє сконцентруватися або ж розслабитися, наприклад, на шляху додому.

Однак, більшість опитаних категорично проти «шансону» у маршрутках. Мовляв, така музика підходить обмеженій кількості людей. Декотрі навіть пропонують альтернативу категорично налаштованим водіям маршруток: якщо ті хочуть включати «шансон» – проїзд має бути безкоштовним.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову цей москальсько-бидляцький "шансон". Якщо водіям сумно, то нехай слухають місцеве радіо.
Відповісти
НЕПІСЬМЕННІ,не путайте шансон з "блатняком".ШАНСОН це містецтво,володіти яким не багатьом дано,особливо рагулям...
Відповісти
Включи радiо "Шансон" i ти прочуеш що то за мистецтво,

по фене ботай, бандитские замашки ваши...
Відповісти
Абсолютно згідний із "Не свідомий". Те що транслює радіо "Шансон" і те, що називають шансоном на теренах СНД - це звичайний "блатняк". А ось справжній шансон, французький, це зовсім інше. Пісні Джо Дасена, Шарля Азнавура - ось що таке шансон у справжньому розумінні. Гарні мелодійні пісні. Таке можна слухати абсолютно спокійно. А про те, що "моя девчонка с севера, а я с окраины...", то вже, будьте такі ласкаві, звільніть наші вуха.
Відповісти
Вася, він і в Африці Вася)))
Відповісти
не включати музику !!!
Відповісти
Ну так слухати чужі репліки чи коментарі це також не приємно)
Відповісти
а ще радіо-гей хрЮКС ФМ відстій ще той, краще вмикніть Радіо 24, Галичину, Луцьк чи СІД ФМ це більш нормальні фм станції
Відповісти
eone83, ви це серйозно?)))Радіо Луцьк нормальна станція? Мені вас шкода, серйозно.
Відповісти
Якщо вже на те пішло - то побрібно їздити без музики!!! Бо одні люблять шансон, інші рок, а треті - метал. Тому ліпше без музики.
Відповісти
і взагалі проглянувши це відео, я можу сказати одне - підбирали "потрібних" людей, бо на відео всі як один категорично проти шансону. а такого не буває - бо скільки є людей стільки є і різних смаків) так що все це показуха(
Відповісти
viktor, правильно кажете.
Від себе - краще слухати шансон ніж старого дебіла, який кричить в телефон так, ніби він в лісі.
Відповісти
Загалом луцькі водії нормальні і з музикою можна миритись.
Шансон люблю, але чую його в маршрутках дуже рідко.
Для водіїв маршруту номер 17 - шановні, ви людей перевозите, а не дрова. Будьте ж і ви людьми, включіть опалення в салоні. Самі сидите згорбившись і в куртках, тому що в маршрутці майже завжди холодніше як на вулиці(((
Відповісти
на рахунок тепла звертайтесь до конструкторів автобуса,ви одну дві зупинки проїдете і вже кажете що холодно,а водієві як? ви не пробували задуматись?повірте я знаю що це таке цілий день виїздити в морозі,коли пічка дує на всю а тепла як в наших висотках-як кажуть фігвам)))коли пальці не працюють коли даєш решту...
А на рахунок музики то хай собі грає хоть шось,бо краще слухати той як кажуть "шансон"(його так називають неуки які в музиці ні бум-бум)чим отих обіжених на весь світ які сидять і обговорюють всіх підряд а нічого не роблять щоб було краще
Відповісти
хочу їздити в громадському транспорті без всілякої дебільної попси і галімих пантів з блатняком!!! хто хоче-хай одебіляється через свої навушники, слухаючи брєд!!!
Відповісти
Останні новини
Лучани проти шансону у маршрутках. ВІДЕО
08 лютий, 2013, 12:10