На Волині зловили іноземця, який незаконно перебував в Україні

На Волині зловили іноземця, який незаконно перебував в Україні
Любешівські правоохоронці спіймали громадянина Республіки Білорусь, який незаконно перебував на території України.

Про це повідомили у прес-службі Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Днями, у рамках проведення операції «Мігрант» дільничні офіцери відділення поліції спільно із працівниками сектору реагування патрульної поліції №4 та районного сектору УДМС у Волинській області виявили 25-річного громадянина Республіки Білорусь, який незаконно перебував на території України.

Працівники міграційної служби склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Санкція статті передбачає штраф у розмірі до 850 гривень. За цим фактом співробітники районного сектору Державної міграційної служби у Волинській області прийняли рішення про примусове повернення правопорушника до Республіки Білорусь.

При цьому, до адміністративної відповідальності у відповідності до ст. 205 КУпАП, притягнули його родичів - громадян України, які запросили іноземця в приватних справах і надали йому жилу площу, та не вжили заходів до забезпечення у встановленому порядку їх своєчасної реєстрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.