В будинку міліціонерів у Луцьку – комунальні біди

В будинку міліціонерів у Луцьку – комунальні біди
У п’ятиповерхівці, що на вулиці Писаревського в Луцьку, постійно затоплює підвал.

Працівники місцевого жеку вже вкотре викачували воду, проте результат малопомітний, повідомив 8 листопада телеканал «Аверс».

Будинок на вулиці Писаревського, 22а зданий в експлуатацію ще восени 1996 року. Тут отримали житло ті, хто працювали або працюють досі в системі МВС.

Мешканці розповідають: проблеми в будівлі розпочалися фактично відразу після заселення. Зверталися у різні інстанції, проте у відповідь – лише відписки.

«Суперечка йшла щодо того, звідки йде вода. Перевірили всі труби – проблема не «Водоканалу». Це йдуть підземні води. Ми зверталися в прокуратуру, санстанцію. Тому що тут електрощитова. Тут може бути велика біда… Все плаває у воді», – розповідає мешканець будинку Сергій Горбач.

За консервацією у підвал мешканці цієї п’ятиповерхівки ходять лише у гумових чоботах, бо води ледь не поколіна.

Працівники ЖКП №7, які регулярно навідуються сюди відкачувати воду, розповідають: потоп у підвалі виникає сезонно, щойно рівень ґрунтових вод стає вищим.

«Реально видно, що біжить джерело із землі. То ґрунтові води, напевно. Та й ці будинки на болоті практично побудовані», – каже електрик Василь Кучеренко.

«І Сапалаївка поряд. Тому винити або проектантів, або забудовників. Або тих, хто контролював хід будівництва», – додає Сергій Горбач.

Окрім того, вода підтоплює електрощитову, тому мешканці бояться ймовірних замикань електричного струму. Непрохана волога додає проблем людям, які проживають на першому поверсі – у квартирах стріскають і чорніють від грибка стіни.

Через постійні затоплення тріщини «розповзлися» по всьому будинку. Місцеві мешканці кажуть: споруда вже почала просідати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, вода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як би хтіли зробити то б зробили і гідроізоляцію і поставили б насос. Там купа народу живе. 100 баксів з квартири то ще й більярдну з сауною зробили б. А так хочуть щоб за них держава заплатила, а радше лучани.
Відповісти
З 07:00 ранку в будівлі на вулиці Хмельницького відсутня вода. Це сьогодні неділя вони що там подуріли. Ще депутата муд..ка там мають у мерії. Довбні Довбні Довбі і Романюк Довбень з його службами. Розслідуйте журналісти чому дебілів набрали на роботи і чому їм премії дають КОЗЛАМ!!!! У того депутата Дебіла з дебільного водоканалу спитайте що він дибіл зробив для покращення міста крім своїм дибільним язиком молоти!
Відповісти
Останні новини
В будинку міліціонерів у Луцьку – комунальні біди
09 лютий, 2013, 11:11