Батьки не повинні здавати ніяких коштів, - посадовець про шкільні побори

Батьки не повинні здавати ніяких коштів, - посадовець про шкільні побори
У прямому ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" 20 квітня гості студії обговорювали тему фінансування міських та сільських шкіл.

Так, ведуча Галина Падалко поцікавилася у гостей студії, чи вірять вони в те, що збирання коштів у батьків для шкіл вдасться викорінити. Начальник управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна відповіла, що вірить, що це явище все ж зникне, - пише "Конкурент".

"Першочергово це повинні зрозуміти батьки і не здавати ніяких коштів. Тому, що сьогодні ініціатива здачі коштів виходить від 1-2 батьків, які можуть собі це дозволити. Для їхнього сімейного бюджету це не відіграє великої ролі. Всі інші на них рівняються, або не сміють сказати, що вони стільки не можуть. І відповідно, після того, якщо залишається 1-2 сім'ї, які дійсно не можуть, і набралися сміливості не прислухатися до усіх інших, вони бояться, що у дитини будуть якісь інші проблеми і таке інше, тому здають. Можливо, часом і відривають від чогось дуже нагального. Але, я вам кажу, що велика кількість шкіл і піклувальних рад, батьківських комітетів не збирають ніяких коштів", – зауважила Людмила Плахотна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пока наші чиновники тільки брехати вміють
Відповісти
А ніхто і не заставляє ,збереться зо три багатеньких дебіли (з батьків)і роблять погоду в класі .Народ сам винен ,бо в 80% совок в голові і думає що якщо буде збирати гроші то в синка ,чи дочки розуму побільшає .
Відповісти
У нас в 25 школі збирають і фонд класу, і школи
Відповісти
Останні новини
Батьки не повинні здавати ніяких коштів, - посадовець про шкільні побори
22 квітень, 2018, 12:57