Донька волинського бійця мріє про зустріч з Олегом Винником

Донька волинського бійця мріє про зустріч з Олегом Винником
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Уже скоро свій 17-й День народження зустріне наша наступна іменинниця – Ірина. Вона є донькою військовослужбовця Збройних Сил України Калюжного (Гончарука) Дмитра Дмитровича – старшини, командира відділення. Він був заступником командира зенітного артилерійського взводу 4-го механізованого батальйону 24-ї окремої Залізної механізованої бригади, в/ч А0998, м. Яворів.

Дмитро ніс службу в зоні проведення антитерористичної операції, зокрема в районі населених пунктів «Бахмутської траси» на Луганщині. 20 березня 2015-го під час перевірки території та обходу рубежів оборони взводного опорного пункту (ВОП, 29-й блокпост), поблизу смт. Новотошківське підірвався на «розтяжці» в районі шахти «Пролетарської» і від отриманих поранень помер у лікарні Сєвєродонецька.

Наша іменинниця навчається у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні. Обожнює географію, математику, українську мову. Окрім військового напрямку серед її захоплень є безліч занять, які їй до вподоби. Також Іринка любить виготовляти різні вироби власними руками (новорічні іграшки, вироби з бісеру, паперу).

Завдяки небайдужим волонтерам дівчині пощастило вже побувати на болгарському узбережжі Чорного моря та Австрії. Їй до снаги мандрувати і пізнавати культуру та традиції інших народів, а також мріє колись потрапити до Іспанії та Франції, дуже хоче побачити Ейфелеву вежу.

Іринка шаленіє від творчості Олега Винника і з радістю хотіла б колись побачити вживу сучасного символу української естради. А ще наша юна патріотка дуже любить тварин. У квартирі де мешкає родина не має змоги тримати їх, тож дівчина частенько допомагає бабусі Наді по господарству, доглядаючи за кроликами, котиками та песиком. Їй приносить задоволення опікуватись друзями нашими меншими і пильнує, аби вони не були голодними. Також бабусі вона допомагає у городі сіяти, вирощувати та заготовляти на зиму врожай, вміє і варення зварити.

Найбільшим авторитетом у житті Іринки є її мама – Ірина Леонідівна. Вона добра, любляча, весела людина. Як каже доня: “Моя мама – найкраща! Я люблю її просто за те, що вона у мене є!” Матуся завжди підтримувала свою донечку, виховувала її, ділилася досвідом, завжди підказувала та навчала. Завдяки мамі наша іменинниця виросла такою вихованою, ввічливою, дружелюбною, доброзичливою, чуйною та розумною дівчиною. Іринка стала дуже вольова та цілеспрямована, багато займається спортом і працює над собою.

Через насичену програму навчання і казармений режим у військовому ліцеї, Ірина має змогу приїжджати до дому лише на вихідні. Та за ці два дні вона не тільки встигає поприбирати у квартирі та приготувати смачний обід – а ще знаходить час, щоб поняньчити своїх племінників, яких дуже обожнює.

Ірина дуже любить свою сім’ю, радіє турботі близьких людей, які підтримують дівчинку в усіх починаннях та завжди готові дати гарну пораду. Сім’я загиблого дуже вдячна за пам’ять і увагу від усіх небайдужих людей та волонтерів. Особливо Іринка дякує за минулорічне вітання, коли волонтери разом із ветеранами АТО неочікувано відвідали її у ліцеї і привселюдно привітали.

Україна для юної патріотки – це не просто Батьківщина. Це рідний дім – дім, який не можна замінити. Україна – це її милозвучна мова, нездоланний народ, квітуча природа та незламна сила: «Наша країна та її народ стали прикладом великої мужності, відважності, витривалості та духовної підтримки. Я дуже пишаюся людьми, які попри свої життєві негаразди готові стати на захист своєї Батьківщини, та дуже соромно їй за тих, котрі зрікаються України задля певних якихось благ. І хоч проблем, які потребують вирішення, є ще багато, та я впевнена, що наше щасливе майбутнє уже не за горами», – зазначає іменинниця.

Інформація для благодійників: Ірина Калюжна – невдовзі 17 років (3.05.2001). Ріст: 182. Розмір взуття: 40-41.
Подарунок до ДН: на ваш розсуд.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тож де лохів шукати ,щоб на картку привата скидали ?
Відповісти
Останні новини
Донька волинського бійця мріє про зустріч з Олегом Винником
02 травень, 2018, 19:30