День у режимі нон-стоп: як Савченко «інспектував» район на Волині. ФОТОРЕПОРТАЖ

День у режимі нон-стоп: як Савченко «інспектував» район на Волині. ФОТОРЕПОРТАЖ
Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко попри те, що лише місяць перебуває на посаді, встиг побувати з робочими візитами у низці районів.

Губернатор запевняє - треба особисто «познайомитися» із проблемами, аби зрозуміти, як краще з ними боротися. На 3 травня очільник області запланував виїзд до Володимир-Волинського району - тут оглядали не лише «проблемні» місця, а й об'єкти, якими Волинь може похвалитися.

Загалом, місія здавалася майже неможливою, адже аби встигнути за день відвідати 9 об'єктів чи зустрічей, треба бути супероперативним. Але Савченку це, беззаперечно, вдається дуже добре.

Як минув цей день - дивіться у фоторепортажі.

Розпочали візит із приємного - на центральній площі Володимира-Волинського зустрічали 39-ий окремий зенітно-ракетний полк, бійці якого повернулися додому зі Сходу.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ТУТ



Другим пунктом зупинки став Володимир-Волинський інкюлюзивно-ресурсний центр. Заклад працює лише 2 місяці, та його вже відвідують близько 40-ка особливих діток. Очільник ОДА пообіцяв «взятися» за проблему із спеціалізованим обладанням для дитмайданчика.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ТУТ



Опісля Савченко приїхав до Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», аби зустрітися із освітянами та батьками.



Очільник ОДА оглянув інтернат, побував у творчому центрі та навіть їдальні, де губернатора пригостили яблучним компотом.



У закладі хвилюються, що інтернат хочуть переформатувати у ліцей, із якого зникне початкова ланка та інклюзивна освіта. Губернтор заспокоїв учасників зустрічі.



«Ми вирішимо цю проблему, як ми вирішуватимемо - не ваша турбота. Ваша - щоб все було нормально… Моя позиція одна - ми працюємо для людей, люди - це ви», - підсумував очільник ОДА.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ТУТ



Опісля посадовець вирушив до місцевого ЦНАПу, абе передати працівникам «супер-валізу» - мобільний адміністратор, з допомогою якого зможуть надавати 68 послуг за місцем проживання людей.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ТУТ


Далі Савченко проінспектував ремонтні роботи на автодорозі загального користування Устилуг-Луцьк-Рівне у напрямку Луцьк-Володимир-Волинський.



Наступним пунктом зупинки мало стати будівництво елеватора у промисловому районі Володимира-Волинського. Однак дорогою делегація заїхала на меморіал, де у 1941-44 роках замучили 56 тисяч людей.
Їхні останки захоронені у 8-ми могилах.



За словами міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка, згодом сюди захоронили ще 3 тисячі отсанків. Нині меморіал потребує оновлення, однак коштів на це немає.



По дорозі губернатор також встиг побувати на пункті пропуску «Устилуг». Посадовець розповів, що наразі йдеться про створення стратегії розвитку прикордонних територій, тож прибув, аби особисто ознайомитися із роботою «Устилуга».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ТУТ



Окрім того, Савченко відвідав елеватор, на який після добудови знову не проти запросити Президента. Презентував комплекс відомий волинський аграрій Валерій Діброва.



Згодом підприємець запросив Савченка на насіннєвий завод ТОВ «П'ятидні».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ТУТ



Окрім того, посадовець побував у школі села П'ятидні, до якої планують добудувати садок - тут немає закладу дошкільного навчального закладу, а у черзі понад 60 дітей.



Фото - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майстер піару?!
Відповісти
як фанера над парижом пролетів
Відповісти
"Свадєбний генерал" приїхав, попіарився і поїхав.
Відповісти
Останні новини
День у режимі нон-стоп: як Савченко «інспектував» район на Волині. ФОТОРЕПОРТАЖ
05 травень, 2018, 10:21