«Волинь» зіграла внічию з чехами

«Волинь» зіграла внічию з чехами
Луцька «Волинь» не зуміла обіграти в товариській зустрічі чеський клуб «Словацко».

Тільки перші десять хвилин матчу на полі тривала типова розвідка. У дебюті найактивнішіми у «Волині» були Рамон Лопес та Ерік Бікфалві. Особливо відзначимо гру румунського хавбека, який вів практично усі атаки лучан, повідомили у клубній прес-службі.

Утім перший гольовий момент створили суперники. Після подачі кутового пройшов удар у їх виконанні з лінії воротарського майданчика. У відповідь лучани провели дві гострі атаки. В одній з них Бікфалві пробивав з 23-х метрів – у руки воротарю, а через хвилину він же знайшов розрізним пасом Даніеля Суботича, проте центрбеки «Словацко» перехопили потенційно гольову передачу.

Під кінець першого тайму «Волинь» заволоділа ініціативою, але традиційно для другого збору лучани отримали гол у свої ворота наприкінці тайму. На 44-й хвилині чех Філіп Хлупік з 20-ти метрів влучив під самісіньку стійку. Сергій Літовченко тягнувся як міг, але шкіряного не дістав – 0:1.

Друга половина гри розпочалася зливою атак «Волині» й ударами Бікфалві та Суботича. І на 55-й хвилині лучани зрівняли рахунок. Душан Савич ювелірним пасом вивів Суботича один на один і Даніель правою ногою перекинув воротаря, спрямувавши круглого в дальній кут – 1:1.

А вже через сім хвилин Савич міг вирішувати долю матчу, але після скидки Суботича з 11-ти метрів примудрився влучити у кіпера.

Штурм воріт «Словацко», який супроводжувався ударами із середньої дистанції у виконанні Лопеса, Бікфалві та Суботича, тривав аж до 76-ї хвилини. Після цього гра заспокоїлася і команди завершили матч за нічийного рахунку.

Варто зауважити, що 12-го лютого травмувалися відразу двоє «хрестоносців»: Максим Старцев та Євген Павлов.

«Волині»: Літовченко (Старцев, 46, Літовченко, 77), Сімінін, Шандрук, Ілієв, Занєв, Ізворану (Масло, 46), Бікфалві, Лопес, Овонікоко, Савич, Суботич

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол, ФК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.