У Криму знайши шкуродерню з мертвим власником. ВІДЕО

У Криму знайши шкуродерню з мертвим власником. ВІДЕО
Мешканець Криму облаштував поблизу Севастополя шкуродерню, в якій його знайшли мертвим.

Десятки заморених голодом тварин і ще більше трупів знайшли в сараї, де мешкав місцевий жебрак. Шкуродерню побачили випадково - після смерті господаря, йдеться у сюжеті ТСН.

Сусіди, схвильовані тим, що дядько Михайло, який напередодні постраждав у пожежі, не з'являється на вулиці, зайшли його провідати. У сараї, де він жив, знайшли його понівечене тіло.

А далі люди побачили жахіття, які померлий тримав у таємниці, - понад чотири десятки виснажених котів і собак сиділи у заварених клітках. До ґрат вони були прикуті короткими ціпками так, що не могли навіть поворухнутися.

«Тварини сиділи без їжі, без води. Ми, коли почали давати їм їжу, вони її просто заковтували. У цих клітках ось такий шар був їхніх продуктів життєдіяльності, в якому вони жили, їли, робили свої справи. Сморід такий стояв», - поділився житель Качі Олександр Голубченко. Волонтери з'ясували, що чоловік кілька років на вулицях Качі виловлював кішок і собак.

«Собак він годував нутрощами маленьких цуценят. Їв це сам і годував цим собак», - розповіла волонтер севастопольського благодійного фонду допомоги безхатнім тваринам Вікторія Заїченко. Тепер чоловіка не хочуть навіть поховати за християнським обрядом.

Сусіди розповіли, що дядько Михайло, як його тут називали, оселився у Качі десять років тому. Він був відлюдькуватим і жебракував. Втім, переконують люди, не могли навіть запідозрити його в такій жорстокості. Мало того, навпаки - думали, що чоловік допомагає безпритульним тваринам.

«На вигляд він був дуже такий доброзичливий, жалісливий. Кілька разів бачили ми з дружиною, що на милостиню, яку йому подавали, він купував відходи: курячі лапи, голови. І на наших очах просто годував собак. Складалося враження, що він дуже любить тварин», - пояснив Голубченко.

Щоправда, дехто із сусідів підозрював недобре. Із сараю дядька Михайла іноді чули виття собак. А в декого зникали домашні улюбленці. Однак міліція відмахувалася від незадоволених сусідів жебрака. Уцілілих собак і котів вже забрали волонтери.

«Собаки намагалися до себе нікого не підпускати. У них страх перед особами чоловічої статі», - розповіла благодійниця. Тепер волонтери і сусіди розбирають сарай і прибирають трупи тварин. Кажуть, попросили місцеву владу та санстанцію про допомогу. Втім, відповіді від чиновників поки що немає.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: тварини, жах
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Собаці - собача смерть!!!
Відповісти
та він був гіршим у 100 разів, ніж ті собаки...
Відповісти
Якщо є пекло, то нехай він горить там вічно...
Відповісти
Останні новини
У Криму знайши шкуродерню з мертвим власником. ВІДЕО
13 лютий, 2013, 08:40