Чому важливо постійно доглядати за бойлером?*

Чому важливо постійно доглядати за бойлером?*
Гаряча вода в будь-який час і надійне опалення – це просто чудово.

Ви отримуєте комфорт в домі завдяки бойлеру. Яким би надійним не було це обладнання, ви повинні забезпечити йому якісний та регулярний догляд. Ви можете робити це і самостійно, і замовивши послуги професіонала на http://san-sanych.in.ua/santehnik/boilers.html.

6 причин завжди турбуватися про бойлер

Ми відібрали декілька основних аргументів, які повинні переконати вас у необхідності регулярного технічного обслуговування кліматичної техніки:

- Ефективна і стабільна робота. Деякі елементи бойлера зношуються швидше за інші. Особливо це стосується рухомих деталей. Якщо ви не будете вчасно їх перевіряти і замінювати, бойлер може повністю вийти з ладу.

- Скорочення витрат. Якщо з бойлером все гаразд, він потребує мінімальну кількість енергії для продукування тепла. Ефективність економить ваші гроші. Зношені деталі та накип знижують енергоефективність приблизно на 10%. Крім того, інвестування в регулярне технічне обслуговування знижує ризик дороговартісних ремонтів у майбутньому.

- Зниження ризику раптових поломок. Нічого в житті не можна гарантувати на всі 100%. Це стосується і роботи побутової техніки. Але ви можете значно знизити ймовірність відмови бойлеру. Якщо ви залишитеся без гарячої води і опалення холодною зимою, доведеться мерзнути і платити за ремонт. Завдяки професійній перевірці бойлеру ви будете точно виявляти усі деталі, які потрібно замінити. Це означає, що вашій сім'ї не доведеться мерзнути.

- Продовження терміну експлуатації агрегату. Купівля нового бойлера – це серйозні капіталовкладення. Тому ви повинні подбати, щоб обладнання працювало якомога довше. Цього можна досягти завдяки регулярному технічному обслуговуванню. Вам не доведеться терміново купувати новий бойлер, якщо дбати про старий агрегат.

- Дотримання гарантійних умов. Багато виробників роблять технічне
обслуговування спеціалістом обов’язковою умовою гарантійного договору.

Намагаючись усунути поломки самостійно, ви можете анулювати гарантію. Тому варто викликати для робіт професіонала з відповідною ліцензією.

- Безпека. Бойлер – потенційно небезпечний агрегат. Він використовує електроенергію чи природній газ, нагріваючи воду до високих температур. Вуглекислий газ, електрострум, пара під високим тиском, вогонь можуть нашкодити людям та їхньому майну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому важливо постійно доглядати за бойлером?*
07 травень, 2016, 17:35