У Луцьку хочуть автобуси замість маршруток

У Луцьку хочуть автобуси замість маршруток
У Луцьку просять замінити маршрутки автобусами.

Відповідну петицію зареєструвала Яна Ткачук.

«Прошу запровадити нові види маршрутного таксі - великі автобуси (замість маленьких маршруток), які будуть рухатись чітко по графіку», - йдеться у тексті петиції.

Лучанка наголошує, що на кожній зупинці має бути табло з розкладом автобусів.

«Зранку, в обід, і в кінці робочого дня (в години пік) кількість такого транспорту має бути більша для зручності та комфортнішого перевезення громадян», - пише Яна Ткачук.

Автор петиції закликає підтримати її звернення, адже «кожен з нас з самого ранку постійно зіштовхується з проблемами доїзду чи то на роботу, чи по інших справах».

«Вартість проїзду (ціна постійно зростає, а умови дедалі гірші) повинна гарантувати хоч якийсь мінімум комфортного пересування мешканців громадським транспортом, а саме - надійний транспорт згідно графіку», - резюмує Яна Ткачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це правильне рішення
Відповісти
Вже були автобуси на 15-тому маршруті.
І де вони тепер?
Відповісти
Це тупе рішення. Виграють лише перевізники, які й так зажерлися. Хочуть їдуть, хочуть ні, а ще й вартість проїзду підняти хочуть. Попередні рази, як піднімали вартість перші, хто підняли перші й переставали нормально їздити. Перевезення на автобусах дешевше в рази. Тому й переходять все на більші й більші корита. Згадаймо мерседеси, які спочатку їздили, потім богдани, потім 15 маршрут... А в який срач на колесах перетворювались. Що переходило в остаточний свинюшник. Що наводить на думку, що петицію подала підсадна качка... Перевізники мають їздити по графіку й без здоровенних автобусів. Не в автобусах справа, а в свинському не виконанні обов'язків. Роздали ліцензії кому попало... Чи, може, хто більше дав на лапу?
Відповісти
прошу запровадити тролейбуси замість маршруток!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть автобуси замість маршруток
14 травень, 2018, 10:27