У Волиньраді хочуть ліквідувати колегію

У Волиньраді хочуть ліквідувати колегію
Депутат Волиньради Володимир Навроцький вважає, що колегію ради потрібно ліквідувати.

На засідання дорадчого органу, яке планувалося на 13-е лютого, прийшло лише сім з 21-о члена, повідомили у прес-службі облради.

Так, з'явилася на зібрання голова ради Володимир Войтович, заступник голови Валентин Вітер, депутати Олександр Шубка, Ігор Гузь, Володимир Навроцький, Лідія Томашевська та Сергій Слабенко.

Голова обласної ради повідомив присутнім про причини відсутності інших членів колегії.

Зокрема, перший заступник голови облради Юрій Лобач перебуває у відпустці, Борис Клімчук та Валерій Діброва - у відрядженні; також у відпустках - Святослав Кравчук та Богдан Колісник.

З невідомих причин на колегію не з'явилися Іван Вовк, Галина Майко, Євген Недищук, Олег Батюк, Олександр Башкаленко, Олександр Пирожик, Анатолій Грицюк, Роман Карпюк, Андрій Турак.

До речі, Володимир Войтович повідомив, що Турак подав заяву про свій вихід з фракції Народної партії в облраді. Зауважимо, що саме цей депутат був членом колегії як уповноважений представник фракції Народної партії.

Володимир Навроцький заявив, що комісія з питань депутатської діяльності, яку він очолює, буде ініціювати проект рішення про ліквідацію колегії.

Сергій Слабенко та Олександр Шубка не погоджуються, що такий дорадчий орган потрібно ліквідувати та пропонують вивчити питання про переформатування колегії.

Довідка

Колегія обласної ради є дорадчим органом ради, що утворюється відповідно до статті 57 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і діє при голові обласної ради для вироблення узгоджених пропозицій та рекомендацій з основних питань діяльності ради, координації роботи постійних комісій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.