«НацАльянс» каже, що Громадська ради при ОДА – провладна

«НацАльянс» каже, що Громадська ради при ОДА – провладна
Новий склад Громадської ради при облдержадміністрації буде черговим інститутом «підтримки влади і чинного режиму».

До нього, на жаль, не потрапили багато громадських діячів, які мали би право представляти інтереси громади на раді, повідомили у прес-службі організації «Національний Альянс».

Засідання розпочалося з того, що чисельність ради скоротили з 35 до 25 учасників. Більшість членів ради підтримали це рішення. Опісля відбулося голосування серед 55 претендентів за рейтинговою системою, де кожен учасник міг відзначити 25 осіб, яких би він хотів бачити в складі ради.

За результатами таємного голосування обрали 25 людей, які і будуть Громадською радою при ОДА протягом двох років.

До цього списку не потрапило багато організацій, які є активними та представляють молодіжний рух Волині. Зокрема, не потрапили в дорадчий орган представники від «Асоціації Молодих Реформаторів» Дмитро Безвербний, Національної скаутської організації Пласт Тетяна Сеник, «Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу» Михайло Шелеп, «Асоціації прав захисту молоді Волині» Андрій Гаврищук, облорганізації «Національний Альянс» Майя Москвич.

Натомість до ради потрапили староста Російської общини Волинської області та голова організації «Молоді регіони».

«Національний Альянс» вважає, що новостворена рада буде черговим інститутом підтримки влади і нині діючого режиму, та прийматиме такі рішення, які потрібні Волинській ОДА.

Насамкінець в заяві «НацАльянсу» йдеться про те, що вибори до ради були підлаштовані таким чином, щоб перемогли вигідні чинній владі кандидати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все логічно! А що хотіли - перетворити Громадську раду на трибуну підГузників?!:)
Відповісти
Це у підгузників така технологія- пролазити в різні установи, а потім віщати від імені громади. Гнати їх сраним віником!!!
Відповісти
Що далі то все гірше чекай мо ще,... то можливо приймуть смертну кару ось тоді будуть наші можновладці тішитися як, колись прям при панах було... ТьФу на це все до зброї і в карпати в гори організовувати армію партизанів і викорчувати цю систему як це на Кубі робили Кастро з Че Гевара...
Відповісти
Сажнєв Сьогодні, 10:41
палата №6!
Відповісти
гузя на нари
Відповісти
Останні новини
«НацАльянс» каже, що Громадська ради при ОДА – провладна
15 лютий, 2013, 08:06