Авіакатастрофа в Донецьку могла бути терактом, - прокуратура

Авіакатастрофа в Донецьку могла бути терактом, - прокуратура
У Донецьку як одну з версій авіакатастрофи, що сталася 13 лютого з літаком Ан-24, який здійснював чартерний рейс із Одеси, правоохоронці розглядають терористичний акт.

Про це повідомив сьогодні в Донецьку на прес-конференції заступник генпрокурора Віктор Войцишен, передає УНІАН.

Він відзначив, що слідча група, яка працює над вивченням причин цієї авіакатастрофи, розглядає серед версій такі: неправильні дії пілотів, неправильні дії служб аеропорту, технічний стан літака і наземних служб. Крім того, заступник генпрокурора серед версій назвав також несприятливі метеорологічні умови і терористичний акт.

«Ми маємо всі версії перевіряти, зокрема й цю, тому що у нас є дані, що деякі пасажири не були зареєстровані», - розповідає Войцишен.

Заступник генпрокурора сказав, що сьогодні слідство ще не може сказати про точну кількість незареєстрованих пасажирів, достовірно відомо, що не були зареєстровані троє пасажирів.

Войцишен також повідомив, що в слідчій групі працює сьогодні 30 слідчих, серед них двоє співробітників Донецького управління Служби безпеки України.

Крім того, він відзначив, що цією слідчою групою керують 8 прокурорів, і під особистий контроль розслідування авіакатастрофи взяв генпрокурор Віктор Пшонка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заголовочек конечно, жесть. По смыслу заголовка можно подумать, что это основная версия. По сути, следствие обязано рассматривать ВСЕ версии, в т.ч. и теракт. Редактор, может вывеску поменять, а?
Відповісти