Як покращити роботу посудомийної машини?*

Як покращити роботу посудомийної машини?*
Вам пощастило, якщо на вашій кухні є механічний помічник для миття посуду. А якщо ні – саме час вибрати таку техніку на сайте Electrodim.com. Але навіть якісна техніка потребує допомоги. Ви ж хочете, щоб посудомийна машина працювала довго і надійно? Для цього потрібно дещо зробити.

Поради власникам посудомийних машин

Ось що ви можете зробити для більш ефективного функціонування кухонної техніки:
• Зніміть залишки їжі з посуду, перш ніж завантажувати його в машину. Не потрібно ретельно мити тарілки вручну. Достатньо просто скинути відходи у сміттєве відро. Використовуйте ганчірку або щітку. Так ви значно полегшите завдання своїй механічній помічниці.
• Не перевантажуйте машину. Краще помити кілька тарілок самостійно, ніж отримати весь посуд трохи бруднуватим. А саме це і може статися, якщо ви поставите у корзини і лотки забагато предметів. Враховуйте рекомендації виробника.
• Звикніть до повного завантаження. Почекайте, доки у вас буде достатньо предметів, щоб заповнити усі корзини та лотки. Це допоможе максимально ефективно використовувати електроенергію, воду та мийні засоби.
• Перед запуском посудомийної машини злийте воду з крану доти, доки вона не стане гарячою. Це дозволить техніці закінчити перший цикл обробки посуду з меншими енергозатратами. Розгляньте можливість використання нагрітої води з бойлеру.
• Використовуйте правильний цикл. Може виникнути спокуса використання більш короткого циклу миття, щоб зекономити час і скоротити витрати води. Але в такому разі потрібно попередньо промити посуд вручну. Інакше машина просто не встигне видалити весь бруд з предметів.
• Пропустіть етап попереднього полоскання. Багато сучасних машин мають таку функцію. Але ви можете сполоснути тарілки й самостійно. Це займе небагато часу, а взамін ви отримаєте суттєву економію.
• Відмовтеся від сушіння посуду. Ви цілком можете дістати його з машини і протерти рушником або лишити на повітрі. На це знадобиться більше часу. Але зате нагрівальний елемент машини буде зношуватися повільніше. А витрати електроенергії скоротяться.
І банальна порада – уважно читайте інструкцію. Часто ми забуваємо про це, і в результаті користуємося технікою не зовсім правильно. Враховуйте підказки виробника, щоб зрозуміти, як працює посудомийна машина і як нею потрібно користуватися. Якщо у вас немає необхідних інструкцій на папері, спробуйте знайти їх в інтернеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.