Навіщо ресторану потрібні охоронці?*

Навіщо ресторану потрібні охоронці?*
В ресторанах завжди існує ризик виникнення небезпечної ситуації, пов’язаної зі злочинцями або агресивними гостями. Щоб захистити людей і матеріальні цінності, багато закладів звертаються за допомогою до професіоналів. Охоронне агентство дбає про те, щоб відвернути загрози фінансам, майну, співробітникам і гостям закладу. Ми зібрали для вас декілька переконливих аргументів на користь професійного захисту ресторану.

Стеження за непередбачуваними небезпеками

Професійний охоронець знає, що завжди потрібно бути готовим до чого завгодно. Громадські місця останнім часом стають цілями не лише грабіжників, а й терористів, протестувальників. Досвідчений спеціаліст вміє розпізнати підозрілу поведінку і відреагувати відповідним чином.

Профілактика інцидентів, пов’язаних з алкоголем

Ресторани отримують від продажу спиртних напоїв значний прибуток. Але не варто забувати, що інколи гості під впливом алкоголю стають просто неконтрольованими. Такий клієнт може пошкодити майно закладу, нашкодити іншим відвідувачам та персоналу. Професійний охоронець швидко заспокоїть агресивного клієнта, за необхідності виведе його на вулицю і передасть представникам правоохоронних органів.

Стримуючий фактор у вечірні години

Як свідчить статистика, для ресторану найнебезпечнішим є час перед закриттям. Тоді всередині мало клієнтів, співробітники втомлені та зосереджені на підготовці до закриття закладу. Зловмисники ж знають, що під вечір у касі накопичуються гроші за весь день. Тому вони часто намагаються пограбувати ресторан саме ввечері. Охоронець забезпечить безпеку закладу доти, доки його двері зачиняться, а гроші потраплять до сейфу.

Безпека на автостоянці

Автостоянка біля ресторану часто стає об’єктом злочинних дій. Злодії добре знають, що власники машин відпочивають і повернуться через певний час. Щоб запобігти неприємним інцидентам, охоронець може періодично обходити стоянку. Сама присутність професіонала змушує злочинців шукати інше місце для своєї «роботи».

Стеження за персоналом

Фінансові втрати ресторану не завжди пов’язані зі злодіями та грабіжниками. Інколи працівники закладу крадуть гроші, продукти, посуд та ін. Охоронець може уважно стежити за співробітниками, не дозволяючи їм вчиняти протиправні дії. Це дозволяє зменшити збитки закладу та своєчасно виявити недобросовісних працівників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: охорона
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіщо ресторану потрібні охоронці?*
03 червень, 2016, 12:19