У Києві вибухнув ще один ресторан. ФОТО. ВІДЕО

У Києві вибухнув ще один ресторан. ФОТО. ВІДЕО
У неділю, 17 лютого, в київському ресторані «Апрель» вибухнув газовий балон.

За словами очевидців, будинок, у підвалі якого розташований ресторан, здригнувся так, що його мешканці вирішили, що це землетрус, пише ТСН з посиланням на «Комсомольску правда в Україні».

Очевидці кажуть, що в «Апрелі» на момент вибуху було приблизно п'ять відвідувачів. Вони не постраждали, хоча пережили шок. Вибух стався на кухні, де якраз трудилися кухарі.

Одразу ж почалася пожежа.



«Я живу на четвертому поверсі в цьому будинку. Коли стався вибух, мене просто підкинуло в повітря, а з бачка в туалеті почала литися вода. Від страху я відразу вилетів з будинку, бачив, як обпалених людей вантажили у «швидкі», - каже киянин Микола.

У столичній рятувальній службі повідомили, що полум'я вдалося загасити менше, ніж за 15 хвилин. Але й цього часу вистачило, щоб серйозно постраждали люди. За офіційними даними під час вибуху і пожежі постраждали 11 людей. Всі вони – працівники закладу.

Дехто отримав серйозні поранення і за їхнє життя борються медики.



У шоковому відділенні опікового центру Другої міської лікарні Києва знаходиться молода офіціантка, у якої стан критичний - обпалено 85 відсотків тіла.

Крім неї, в шоковому відділенні три людини, в тому числі друга офіціантка, у неї опіки 50 відсотків тіла.

Причиною вибуху став 20-літровий балон з пропаном, з якого стався витік газу. Тому в міліції зараз вирішується питання, за якою статтею порушувати кримінальне провадження.

Зазначимо, київський ресторан м'ясної кухні «Апрель» входить до складу мережі ресторанів «Наша Карта», власником якого є Микола Тищенко. Також в мережу ресторанів «Наша карта» входять «ТургенеФ», «Велюр», «Olmeka Plage», «Сейф», «Ришельє» та «Три вилки».

За даними «КП», ресторан «Апрель» дуже люблять українські зірки. Тут можна зустріти всіх: від Ірини Білик до Міки Ньютон, а в 2011 році тут святкував день народження Андрій Шевченко.

Нагадаємо, того ж 17 лютого в Києві стався вибух у київському ресторані «Сейф».



Фото з сайту ТСН

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибух, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то вибух був в ресторані "Апрель" чи "сейф"??
Відповісти
Тупенька - "Квітень"!!!
Відповісти
Лучанка - слідкуй за мовою!
Відповісти
Останні новини
У Києві вибухнув ще один ресторан. ФОТО. ВІДЕО
18 лютий, 2013, 08:28