З волинських лісів крадене дерево везуть «Уралами» і «Камазами»

З волинських лісів крадене дерево везуть «Уралами» і «Камазами»
Протягом 11-17 лютого на Волині міліціонери кілька разів зупиняли лісовози, які перевозили деревину з підозрілими документами, або й взагалі без них.

Так, підозрілі лісовози затримували у Турійському, Ківерцівському, Шацькому та Любомльському районах, повідомили в управлінні ДАІ УМВС України у Волинській області.

Так, працівники ВДАІ Турійського райвідділу неподалік села Селець Турійського району зупинили автомобіль «КРАЗ- 255». На вантажівці були порізані дерева дуба, осики та сосни.

На прохання правоохоронців 48-річного водій надав документи на вантаж. Але документи викликали сумнів щодо їх достовірності, кажуть у міліції. Тож згідно з чинним законодавством автомобіль з вантажем доставили у райвідділ для проведення подальшої перевірки.

Також патруль ДАІ у селищі Цумань Ківерцівського району зупинив автомобіль марки «Урал», водій якого перевозив вісімнадцять 12-метрових хлистів сосни і берези – загалом 14 кубічних метрів.

Під час перевірки документів на вантаж у міліціонерів теж виникла підозра в їх достовірності. Автомобіль з вантажем доставили на майданчик тимчасового затримання Маневицького РВ УМВС.

Окрім цього, у селищі Шацьк районні інспектори ДАІ зупинили трактор «МТЗ-952» під керуванням 62-річного місцевого жителя, який на причепі перевозив кругляк дуба діаметром 80 см.

А у Любомлі даішники зупинили автомобіль «КАМАЗ». За кермом знаходився житель Любомля, який перевозив 10 метрів кубічних кругляка сосни і осики. Водій не мав ніяких документів на вантаж. Автомобіль затримали.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ksc
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно побільше вивезти та продати, бо час Коліснику везти "дань" до Кієва, щоб Янукович видав указ про продовження терміну перебування на посаді головного лісничого-пенсіонера Волині.
Відповісти
Колісник - рулить!!!
Відповісти
лісник якій пише колісник рулить він шистьора
Відповісти
Три ордени "За заслуги". за знищення волинського лісу. Ще рік-другий протримається, буде Героєм України.
Відповісти
Свобода-деребанит Волынь!
Відповісти
Даішники в своєму репертуарі. Підозра в достовірності документів... А коли документи перевірять, цікаво чи даватимуть вони інформацію, що їхні підозри були безпідставними? Вони ж звикли все на око перевіряти. Всім треба звітуватися про пророблену роботу.
Відповісти
Скоро на Волині лісу не буде зовсім. Лише вузенькі смужки понад дорогою та карлячкуваті сосни. Тоді й матимемо нового "героя".
Відповісти
я крав ліс краду і буду красти і буду казати шо ці руки нічого не крали
Відповісти
Останні новини
З волинських лісів крадене дерево везуть «Уралами» і «Камазами»
18 лютий, 2013, 09:58