Українські клуби відмовились від футбольної ліги СНД

Українські клуби відмовились від футбольної ліги СНД
Вітчизняні клуби вирішили не відправляти своїх представників на збори АНО "Об'єднаний чемпіонат" з приводу футбольного чемпіонату СНД.

Слідом за "Динамо", "Шахтарем" і "Дніпром" від участі відмовилися "Металіст", "Чорноморець", донецький "Металург", "Зоря", "Ворскла" і "Таврія", пише ТСН.

Сергій Волик, генеральний директор "Металіста"

"Можу зовсім точно сказати, що наш клуб не планує брати участі в цьому задумі. У Москві представників "Металіста" не буде".

Сергій Керницький, генеральний директор "Чорноморця"

"Поки у нас тільки питання - і жодної відповіді. Це турнір з туманними перспективами. Незрозуміло, що він дасть українським клубам.

Зараз ми на 5-у місці. Якщо фінішуємо на цій позиції за підсумками чемпіонату, в наступному сезоні гратимемо в Лізі Європи. Вийдемо в груповий турнір - отримаємо нехай і невеликі, але все-таки гроші.

А якою буде європейська квота в об'єднаному чемпіонаті? І що буде з частиною українських клубів Прем'єр-ліги, які не потраплять в елітне суспільство?"

Дмитро Яворський, генеральний директор "Ворскли"


"Наш клуб не буде представлений в Москві. На наш погляд, у цьому питанні немає повної ясності, тому було вирішено взяти паузу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і слава Богу!!!кацапи марять Совєтським Союзом,дідько їх заберай...
Відповісти