У Луцьку ініціюють громадські слухання про медичну реформу

У Луцьку ініціюють громадські слухання про медичну реформу
Понад 900 людей поставили підпис під зверненням до мера Луцька Миколи Романюка з проханням організувати громадські слухання.

Окрім міського голови, в листі ще двоє адресатів - голова Волинської ОДА Борис Клімчук та депутати Луцькради.

Збір підписів відбувався з 31 січня по 16 лютого, повідомили у прес-службі депутата міськради Андрія Осіпова.

Автори звернення просять організувати громадські слухання щодо реорганізації
комунальних лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я.

Також у листі просять забезпечити присутність на громадських слуханнях усіх депутатів Луцької міської ради, губернатор Волині Бориса Клімчука, міського голови Луцька Миколи Романюка, першого заступника мера Святослава Кравчука та начальника управління охорони здоров’я Федора Кошеля.

Нагадаємо, протягом 2013 року міська влада планує облаштувати в обласному центрі мережу амбулаторій сімейної медицини. У третій поліклініці незадоволені такою ініціативою мерії: працівники закладу бояться втратити робочі місця.

Також у межах реалізації реформи в Луцьку хочуть відкрити Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слухання у Луцьку, а до чого тут Клімчук?:) Осіпов вже усі "свої" питання повирішував?:)
Відповісти
Розпорядження Клімчука Б.П. від 10.08.2012 року. Саме цей документ спричинив ухвалення рішення Луцької міськради про реорганізацію закладів охорони здоровя. Тому винен в усьому Клімчук Б.П.
Відповісти
Вузьке коло однодумців не може визначати долю галузі, яке й без того відкинута в 19-те століття. Не варто думку кількох чиновників, розтиражовану телемайстринею Ольгою Куліш, приймати за громадську думку. Клімчук зі своїм наймитом доживуться, що їм люди і лікарі будуть привселюдно бити пику.
Відповісти
Правильно Осіпов робить. Треба вимагати скасування рішення міскьої ради про ліквідацію 3 поліклініки. Якщо депутати нас не почують, пійдемо з вилами їх відкликати
Відповісти
Реорганізація, у більшості випадків, призводить до скорочення, а це зашевелились ті, хто засумнівався у своїй профпридатності ось і піднімають бучу. А багато хто до того ж і хабарники! Так що реорганізація давно потрібна і не важливо хто ініціатор! Перший Климчук за це взявся - ось і всі шишки на нього, але робить все правильно! А Осипова напевно "сестричка" попросила, що укол в дупу давала! :)
Відповісти