Луцькі діти-інваліди недоїдають

Луцькі діти-інваліди недоїдають
Через безініціативність керівників Луцького навчально–реабілітаційного центру в меню їдальні закладу стало менше м'яса та молока.

Такі порушення під час перевірки центру виявили працівники прокуратури Луцька, повідомили у прес-службі правоохоронців.

Ці факти підтвердили й фахівці міськрайонного управління головного управління Держсанепідслужби: щоденне меню не відповідає перспективному меню по набору страв денного раціону. До того ж, порції зменшено на 30-50%, а з раціону зникли цілі страви.

Однією з причин такого незадовільного стану харчування дітей, які навчаються в навчально-реабілітаційному центрі, є неналежне фінансування за рахунок міського бюджету. Виявилось, що керівництво комунального закладу не ініціювало перед органами місцевого самоврядування питання про збільшення фінансування на вищевказані потреби, хоча це входить у їхні обов'язки.

Прокуратура міста внесла подання, щоб керівники закладу усунули порушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прокуратура міста внесла подання, щоб керівники закладу усунули порушення.Це що з власної кишені?. А може прокуратура винесла б ухвалу щоб з зарплат депутатів вирахувати, адже вони винні що прийняли такий бюджет, а не директор.
Відповісти
А чому зараз в стороні фахівці міськрайонного управління головного управління Держсанепідслужби. Вони ж перед початком навчального року затверджують меню в навчальних закладах і його калорійність. Що вони не бачили що на нормальне харчування мало коштів. Що в школу привезли з того і готують. Ми батьки дякуємо дирекції і за таке харчування і за умови навчання і виховання наших дітей. А панове депутати, якщо можливо, то збільшіть видатки на харчування наших дітей. Будемо тільки вдячні.
Відповісти
Щоб той кожень кусочок харчів, що не дістався цим ДІТКАМ, став Вам поперек горла. Деколи піднімайте голови падлюки і дивіться на небо, звідти все видно, І вас теж..............................
Відповісти
ОТ .Клімчук, на що гроші треба тратити, а не на твоє обслуговування
Відповісти