У центрі Луцька знесуть ломбард

У центрі Луцька знесуть ломбард
З-під стін Волинського окружного адміністративного суду заберуть ломбард.

Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Волинської області, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Суд другої інстанції вирішив не змінювати ухвалу колег з Луцького міськрайонного суду від 9 листопада 2012 року, до якого з позовом звернувся прокурор обласного центру.

Ломбардом володіє мешканка Луцька. Однак встановлений він самочинно з порушенням будівельних норм та правил безпосередньо біля Волинського окружного адміністративного суду.

Будівля унеможливлює обслуговування судової установи, тому власницю зобов’язали знести ломбард.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай ще "Цукєрочку" знесуть, вона теж затуляє фасад найгуманнішого...
Відповісти
Дане приміщення було встановлено і введено в експлуатацію законно, однак голова волинського апеляційного суду, переслідуючи особисті мотиви, використовуючи адміністративний і судовий ресурс в корисливих цілях - "пішла по трупам" звичайних людей. Нажаль, судова влада і прокуратура у місті Луцьку "дуже" прозора.
Відповісти
Да здравствует Волынский суд-самый гуманный суд в мире! Видно харьковский опыт людей не учит...
Відповісти
Пі, до, ри
Відповісти
Дивно, він там стоїть років десять, а може й більше, і нікому раніше не заважав.
Відповісти
Все действия руководства города и председателя Волинского апеляционного суда подпадают под корупционные действия, за которые можно получить хорошо по голове. Задумайтесь! Поверте над вами есть люди и по выше. И то что, руководство города участвовала в продаже не достроя, и тогда все было в порядке, а теперь получаеться нет? Теперь председатель суда, когда не сошлась во мнениях с владелицей, решила путем своего влияния и хороших связей в городе прибрать таким способом эту недвижимость, надеясь что сын сотрудник СБУ, руководитель отдела по борьбе с корупцией закроет на все глаза? Смотрите, завтра будут заберать у Вас!
Відповісти
Зносьте! Я даю дабро) Кому він там науй потрібен. Йду за кувалдою, буду помагати зносити :D
Відповісти
Краще взірвати нах*р разом з тим зовсім "полєзним" судом і тією шизанотою Лучанкою!!!
Відповісти
Нафіг ту шпаківню...
Відповісти
тобі теж візьму кувалду, будеш мені помагати :D
Відповісти
Так-так правильно заманіть її туди!
Відповісти
уроди!! ще суду не було , та будка стояла
сьогодні знесуть будку - завтра прийдуть до нас....
Відповісти
ти що в будці живеш?
Відповісти
Громада Луцька! Скільки триватиме цей безпридел зі сторони Голови волинського адміністративного суду? Вчора забрали приміщення військомату. Сьогодні за її примхою – зносимо особисте майно звичайних людей, а що буде завтра?? А завтра на черги стоять мешканці будинку, який розташований за приміщення суду. Ці мешканці вже замуровані забором, проїзду до помешкання немає, що далі??? Знов за рішенням суду і їх знесусь Чи як?
Відповісти
Позаду будівлі побудували паркан, а спереду? Пропоную суду знести зупинку громадського транспорту за рішенням суду і побудувати паркан.
Відповісти
А цікаво, чому саме прокурор обласного центру звернувся з позовом до власників даного приміщення??? А приміщення у самому центрі... на земельку око поклали!!!? а прикриваються мундирами, не соромно?
Відповісти
Всі на акцію, будемо блокувати Волинський адмінсуд!!!!
Відповісти
А Ви дійсно б пішли на акцію???
Відповісти
сиди на роботі і працюй!
Відповісти
Правильно, ты сиди работай а ты сиди и ТУПИ дальше.и работай на них, а у них дома по 1000 квадратов и не один, а теперь они себе кабинетики разширяют и ремонтируют за счет нас. Не видно? -суды, милиция, прокуратура и т д.
Відповісти
Жити стало краще вже сьогодні! В цьому приміщенні колись був апеляційний суд, а в маленькому -аптека, точно 10 літ тому- і нікого воно не цікавило. Видно вільної земельки в центрі стає все менше.Військкомат відтяпали, людей у дворі потіснили, до будинку на розі добираються- мене не здивує якщо за кілька років суд кудись переїде, а у цьому місці збудують цум №2 у власності скромного бувшого керівника окружного суду.. До того ж це все робиться за податки які ми з вами платимо. Ну все, досить балачок- піду змазувати кулемета, бо не буде діла!
Відповісти
Суд побудували, а за стоянку для авто забули. Дяді і тьоті, які будують місто, перш ніж щось будувати - ДУМАЙТЕ, і бажано тверезою головою. Якщо замість ломбарду і двоповерхового будинку буде стоянка для машин я тільки за. Але якщо будуватимете натомість житловий пятиповерховий будинок, який на метр буде вилазити на проїзджу частину вулиці Шевченка, то це тупо.
Відповісти
Забудували, 2 метровим парканом вхідні двері будинку!!!! Який знаходиться за судом. Чим відібрали можливість користуватися подвір'ям, перед вищезгаданим будинком. Подвір'я було в статусі Сервітуту (загального користування)
Це факти. Чекаєм розслідування, цього порушення!!!
Відповісти
Я думаю довго вам прийдеться чекати. У начальниці суда, вроді Александрова- друзякі і родичі в нужних кабінетах сидять. Так шо удачі.
Відповісти