Губернатор Волині роздав вісім автомобілів. ФОТО

Губернатор Волині роздав вісім автомобілів. ФОТО
Восьмеро волинян стали власниками автомобілів ДЕУ «СЕНС» та «GEELY» СК-2.

Ключі від транспортних засобів та документи на них волиняни отримали від голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, повідомили у прес-службі відомства.

Спеціалізований транспорт придбали за кошти державного бюджету. Ціна однієї машини «СЕНС» становить 58,5 тисячі гривень, GEELY (CK-2) – 64,9 тисячі гривень.

Серед власників нових автомобілів: чотири інваліди війни (отримують авто безкоштовно), постраждалий він наслідків аварії на ЧАЕС (безкоштовно), ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС (держава оплатила 7% вартості), інвалід з дитинства та інвалід загального захворювання (оплата 30% вартості).

Вручаючи ключі від автомобілів Борис Клімчук зазначив, що сьогодні держава виконує свої зобов’язання перед пільговиками.

«Торік за кошти державного бюджету було придбано 43 автомобілі для волинян, нині – уже вісім. Ми продовжуємо роботу в цьому напрямку. Дуже добре, що черга рухається, а держава знаходить можливості полегшити побут людей з особливими потребами», - зауважив він.

Довідка

У 2012 році 70 інвалідів отримали спецтранспорт (для порівняння: у 2011-му – 44). 43 автомобілі надійшли за кошти держбюджету, 27 – як гуманітарна допомога цільовим призначенням конкретним інвалідам і 8 автомобілів видано із числа бувших у використанні.

В області на забезпечення автомобілями перебуває 2310 інвалідів, з них в порядку першочергового забезпечення 132 осіб, в порядку позачергового забезпечення - 342 особи, в загальній черзі -1836 волинян.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"повідомили у перс-службі відоства."
Ще спимо?:)
Відповісти
Є трохи ) дякую
Відповісти
Ще 53 роки і всі отримають атомобілі.
Відповісти
Ну купіть за свій кошт і подаріть інваліду і вже буде меньше!:) Аби бла-бла-бла...!!!
Відповісти
"повідомили у прес-лужбі відомства"
Угар)
Відповісти
Ну,не існує,вже у світі,Волинської губернії!!!Тим більше - губернатора!!!Редактори,очі продеріть. ...губернатори,мери,пери,шмери,х...єри,таваріщі...Зможете,хоч один номер зробити,без "добродія" Климчука?Людей вже нудить від нього.Він,і школи відкриває,і газ проводить,і медичну апаратуру під'єднує,дороги ремонтує,сніг чистить...трудиться "акі пчєла".New-помогай.
Відповісти
Дядя, який номер? 21 століття на вулиці. Це ж інтернет-видання.

А якщо Вас нудить від Клімчука, то не читайте і будете здорові
Відповісти
Ну якщо людина дбає про область і щось робить, то чого повинно від таких дій "нудити"? Скоріше нудить від таких горе-коментаторів!
Відповісти
Хтось може розказати про цю програму? Як отримати авто?
Відповісти
Не бачу там жодного ветерана по віковій категорії останні які в 20 років воювали на даний час 93 роки! знову БРЕХНЯ! Скільки можна БРЕХАТИ??????????????????????????????????????
Відповісти
Там ще є інваліди! Уважно читати навчись, а потім обурюйся! А остання фотографія, де дідусеві 91 рік це що? Іди проспись - писака!:)
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині роздав вісім автомобілів. ФОТО
20 лютий, 2013, 08:12