У Ковелі боксують жінки. ВІДЕО

У Ковелі боксують жінки. ВІДЕО
Майже 170 жінок приїхали до Ковеля, де змагатимуться в чемпіонаті Україну з боксу.

Збірна Волині представлена на турнірі 15-ма спортсменками. Серед них і лідери команди — ковельчанки, вихованки заслуженого тренера України Віктора Рогатіна Олександра Федіс та чемпіонка Європи і призер світового боксерського форуму Тетяна Коб, йдеться в сюжеті Телевізійного центру Ковель.

На старті турніру лідери збірної Волині прогнозовано здобули свої перші перемоги. Так у день відкриття змагань бій Олександри Федіс проти Євгенії Думаревської з Севастополя у ваговій категорії до 57 кілограмів рефері припинив достроково.

Тетяна Коб за очками здолала опір хмельничанки Оксани Михальчук. А загалом у перші два дні змагань волинянки відсвяткували п'ять перемог в категоріях «еліта» та «юніорки». А от у віковій групі «молодь» усі представниці Волині вже припинили свій шлях на турнірі.

Ковельський боксерський форум — ще один крок в напрямку популяризації жіночого боксу в області. Ковель не вперше приймає у себе найсильніших боксерок України. До того ж, саме тут проводили свої підготовчі збори до відповідальних міжнародних змагань спортсменки національної збірної.

Фінальні бої чемпіонату триватимуть 20 і 21 лютого. За результатами змагань тренери сформують склад національної збірної, яка представлятиме Україну на чемпіонатах Європи і світу наступного року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.