В УДАРі пропонують спосіб, як припинити «кнопкодавство» в усіх радах Волині. ДОКУМЕНТ*

В УДАРі пропонують спосіб, як припинити «кнопкодавство» в усіх радах Волині. ДОКУМЕНТ*
Заступник голови Волинської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Алєксєєв звернувся до голів обласної та місцевих рад Волині з проханням змінити регламенти так, аби заборонити неособисте голосування депутатів на пленарних засіданнях.

Про це Алєксєєв повідомив у середу 20 лютого, під час міні-брифінгу, що відбувся у приміщенні Волинської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Ігор Алєксєєв повідомив, що надіслав у Волинську обласну та усі місцеві ради Волині звернення, де пояснив необхідність внести змін до регламентів рад. Більше того, в «УДАРі» запропонували готовий проект рішення, яким рада може внести ці зміни (див. нижче)

«Враховуючи ситуацію, що склалася навколо особистого голосування народними депутатам України та депутатами місцевих рад всіх рівнів звертаємо увагу, що голосування є обов’язком кожного депутата відповідної місцевої ради, обумовленим законодавством та представницьким характером його повноважень. Невиконання цього обов’язку є грубим порушенням Конституції та законів України», йдеться у зверненні Алєксєєва (див. документ нижче).

Голова виконкому та заступник голови Волинського «УДАРу» наголосив, що у частині другій статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» зазначається, що кожен депутат особисто повинен брати участь у роботі ради, постійних комісій та інших її органів, до складу яких він входить та всебічно сприяти виконанню їх рішень.

«Кожен депутат місцевої ради у раді та її органах, до складу яких він входить, має лише один голос. А депутат місцевої ради, який не входить до складу відповідного органу ради, може брати участь у його роботі з правом дорадчого голосу», - сказав Ігор Алєксєєв.
«Зважаючи на це, ми подаємо до всіх рівнів місцевих рад проект рішення про внесення змін до регламенту ради адаптований відповідно до чинної редакції регламентів на місцях», - повідомив політик.

«Ми прийшли, аби навести лад у цій країні. Тому, не в наших інтересах сидіти, склавши руки. Ми переходимо до рішучих дій!», - заявив Ігор Алєксєєв.

Звернення Ігоря Алєксєєва:



Пропонований УДАРом проект рішення про внесенян змін до регламенту:



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У всіх радах, крім обласної "кнопкодавство" неможливе теоретично, бо в них депутати голосують особисто підняттям рук.
Крім того, я ще не чув, щоб на Волині в якійсь раді хтось, будучи не депутатом ради, приймав участь у голосуванні "за того парня".
Зрозуміло, що Алєксєєв мусить доповісти в Київ про вжиті заходи на підтримку дій Удару, але як то кажуть, застав дурня Богу молитися, то він і лоба розіб'є
Відповісти
у луцькій міськраді є електронна система і половина питань проходить коли у залі чоловік 20 а на табло 26 за при чому із 20 не всі за що цікаво ось такий мультик малята...правий УДАР 100%,але чи доведуть до результату?

Відповісти
В такому випадку треба було зайнятись облрадою і Луцькою міською.
Навіщо плутати ті ради, де голосують руками?
Ну надішлете ви туди свій проект що? Отримаєте у відповіть пропозицію: "Перестаньте піаритись, займіться ділом".
Відповісти
Ваш комент свідчить про повну профанаційність й незнання предмету дискусії.Прошу Вас надалі утриматись від демонстрації власного невігластва або кометнувати по суті.
Дякую.)
Відповісти
О, вже перестали тикати цитати Конфуція )))
Відповісти
Є така українська приказка:"Дурень, думкою радіє".Зараз Войтович з переляку побіжить виконувати усе що наш Алексеев наваяв:)))І головне,мені сподобалася фраза: "Ми переходимо до рішучих дій":)І що ви зробите?Устроїте війну в дитячій пісочниці?А може разом з Лазорко підете штурмувати Білий дім?:)
Відповісти
Алєксєєв рогаткою вікна повибиває в облраді.
Відповісти
http://www.pravda.com.ua/articles/2013/02/20/6983928/
Тут йдеться про те, що причина в верхах, причому і всіх партій без виключення.
Керівництво має змінити принципи формування списків і кнопкодавства не буде.
Відповісти
Це заготовка, яку мав викинути О.Лазорко на перших же сесіях, не вийшло, передав І. Алєксєєву. от і читаємо, аналізуємо й насолоджуємось... (на всяк випадок - лист на бланку печаткою не завіряють)
Відповісти
якось прослідковується сезонне зменьшення активності канановічів і загострення в алєксєєва, в них однакова хвороба?
Відповісти
Якщо Алєксєєв вкидає на сайт статтю, де наводяться докази, що Свобода- проект партії Регіонів, а в коментах пише:
"З обласним керівництвом "Свободи" в нас рівні,товариські стосунки й жодного приводу конфліктувати я не бачу", то це не загострення, а сигнал редактору сайту про те, що модераторами треба зробити пару спеціалістів з Ліпін і Олики.
Відповісти
Загалом, наскільки я розумію, йдеться не лише про кнопкодавство,а й є порушення в тих радах де немає електронної системи голосування, а якраз "за того парня" випадки були, причому далеко не поодинокі.Достойну справу робить УДАР! А вам "шановні" дописувачі раджу самим звернутися до спеціалістів з Липин.
Відповісти
мені здається, чи це наразі єдина партія,котра хоч якось намагається змінити ситуацію в країні?..
Відповісти
вам дійсно тільки здається)
ширма, бутафорія, підміна понять, "бурна діяльність" - це політика.
чеснот там не існує, не сподівайтесь, це винахід влади, коли люди стали грамотними і церква втратила вплив. раніше слухали старосту та батюшку, а сьогодні депутатів )
одні брехуни помінялись на інших.
Відповісти
Останні новини
В УДАРі пропонують спосіб, як припинити «кнопкодавство» в усіх радах Волині. ДОКУМЕНТ*
20 лютий, 2013, 17:47