Люди вимагають відремонтувати скандальну дорогу на Волині

Люди вимагають відремонтувати скандальну дорогу на Волині
У селі Карпилівка Ківерцівського району молодь ініціювала збір коштів для будівнитва сільської дороги. Основу дороги — проклали.

Майже щодня щебеневе покриття знищують вантажівки. Люди знову рахують ями під ногами, - повідомляє ВРД НСТУ.

Суперечки на карпилівській дорозі тривають понад місяць. Селяни розповідають: втомилися блокувати рух вантажного транспорту через село.

В цю ділянку дороги люди вклали власні кошти. Роботи вже розпочались: поклали щебеневу суміш під асфальт, яка коштує понад 300 тисяч гривень.

Сільський голова Юрій Федорчук розповів: «Це – дорога обласного значення Сильне-Карпилівка-Цумань-Яківці. Дороги комунальної власності ми намагаємся ремонтувати за свій кошт, за допомогою жителів нашого села».

Місцевий житель Олександр Тарасюк переконує, що представники влади ніби і співчувають, але в реальності допомоги люди поки не відчули.

На проблемну ділянку дороги сільрада просила гроші у депутатів. Написали звернення і до чиновників всіх рівнів. Зі слів сільського голови, у перспективному плані відповідна дорога зазначена. Проблемну ділянку запланували покривати асфальтом з протилежного боку і лише – 300 метрів. Кошти на співфінансування незабаром отримає Цуманська ОТГ.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Люди вимагають відремонтувати скандальну дорогу на Волині
23 червень, 2018, 02:35