Екс-«регіоналу» Башкаленку дали в оренду землю під луцьким ринком

Екс-«регіоналу» Башкаленку дали в оренду землю під луцьким ринком
ТзОВ «Екопрод», засновником якого є колишній «регіонал» Олександр Башкаленко та його дружина Людмила, віддали в оренду землю для обслуговування ринку «Привіз».

Про це йшлося у середу, 27 червня, під час сесії Луцькради.

Депутат Олександр Козлюк розповів, що «Екопрод» звернулося з проханням поновити оренду землі площею 0,2079 га на Привокзальному майдані, 1 на 10 років.

Депутат Микола Федік зауважив, що в місті створили КП «Луцькі ринки» і поцікавився, чому ринок передають у руки приватного підприємця, а не комунальному підприємству.

«Одним не можна, а «регіоналам» можна», - наголосив Федік. Натомість Козлюк запевнив, що підприємець 15 років належним чином виконує обов’язки, платить за оренду, не було жодних порушень.

«У нас раніше було дуже багато людей у «Партії регіонів». Ну і що? Не треба роздувати бульки», - додав Євген Ткачук.

Павло Данильчук зауважив, що це питання виносить на розгляд, бо «регіонали» підтримали правлячу більшість на засіданнях виборчкому щодо депутатів-відкликанців. Окрім того, 10 років оренди – надто багато, зважаючи на те, що торік оренду продовжили строком на 1 рік.

«По інших ринках усе розглядали дуже детально: і орендну плату, і вартість прибирання сміття, і умови. Зараз владна більшість домовилась з колишніми «регіоналами» і за рішення виборчкому вирішує їм всі питання. Ніякої економіки і «господарки» тут немає», - звернувся Тарас Шляхтич.

У підсумку, обранці громади підтримали проект рішення та віддали землю в оренду на 10 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Башкаленко це той кого ставили на коліна під час майдану в Луцьку???? Ви знущаєтесь???? чи прийти і вилами вас там всіх винести?
Відповісти
Щось дайте тоже..на фейс і шмоткі..тоже
Відповісти