«Будь-які вибори – це бійка, тому треба постійно тренуватися», - заступник голови УДАРу на Волині

«Будь-які вибори – це бійка, тому треба постійно тренуватися», - заступник голови УДАРу на Волині
Заступник голови Волинської обласної організації партії «УДАР» Ігор Алєксєєв (на фото) каже, що його політична сила готова до перевиборів, однак розмови про це поки що нагадують йому політичний популізм.

Про це і не лише він говорив 21 лютого в ході чат-конференції на ВолиньPost.

Ігор Алєксєєв, який на парламентських виборах у 2012 році балотувався у Верховну Раду у Луцьку, зізнався: готовий був зняти свою кандидатуру на користь єдиного узгодженого кандидата від Об’єднаної опозиції Петра Кравчука.

«Ці рішення приймалися в Києві, але я був готовий це зробити в будь-яку мить», – сказав політик.

Нагадаємо, за Алєксєєва проголосували 9,84% (9 895) людей, які прийшли на вибори.

«Будь-які вибори – це бійка. І щоб стати хорошим бійцем, треба постійно практикуватися. І вибори у Верховну Раду – це дуже великий досвід», – прокоментував свою участь у виборах ударівець.

Під час чату Алєксєєв також заявив: «Попри всі сподівання деяких «доброзичливців», фракція нашої партії не тільки не розбіглася й не стушкувалася, а чи не єдина стала на боротьбу з таким ганебним політичним явищем, як «політичне тушкування».

Під час чату Ігор Алєксєєв також розповів, що підтримує ідею встановлення пам’ятника Степану Бандері біля луцького РАЦСу та не розуміє позиції губернатора Волині Бориса Клімчука, який не хоче, щоб на постамент витрачали бюджетні кошти.

«Мене дуже здивувала його позиція щодо пам’ятника Степану Бандері. Я не розумію, як губернатор землі, що народила УПА, сміє в такій категоричній формі протестувати», – зазначив він.

Окрім того, Ігор Алєксєєв зізнався, що вважає за необхідне заборонити в Україні діяльність комуністів.

«Однозначно за заборону Комуністичної партії. Мало того, виключно для них я повернув би смертну кару в Україні», – заявив політик.

ЧИТАТИ ЧАТ З ІГОРЕМ АЛЄКСЄЄВИМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Алєксєєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Боже мой, ну и домик у нас - то обворовывают, то обзывают.
А еще боремся за почетное звание дома высокой культуры и быта. Это же кошмар, кошмар". (с)
Відповісти
Прочитав чат. Таке враження, що Алєксєєв на половині питань спригував. Наприклад тут:

Yavv Існує думка, що шокуючі результати останніх виборчих кампаній мали б зворотнє обличчя, якби в країні посилили ценз для виборців, напр., збільшили вік до 25 років, ввели обов'язковий щорічний огляд у психіатра на предмет адекватності...

І така думка, напевно, має право на існування :)

Як на мене серйозне питання. Мабуть Алєксєєв просто не придумав тут чергову цитату Сальвадора Далі )))))
Відповісти
Алексеев так и не ответил, у кого он клянчил деньги, что бы выжить?Как может быть "потужный" политик электрик и неуч? Философ - из БУРСЫ?!И почему бондарь, Москвич и Сосновский слыша фамилию Алексеев плюються? НЕ господин Алексеев вы слабо адекватный и долгодумающий человек, прячущийся за общими фразами и цитатами умных людей.впечатление такое. что вы простой электрик но ни как не политик.вы ведомый, а не видущий!
Відповісти
Косомолу.
Мочить комуністів з комсомольцями а їхні опудала продає в кунсткамеру,за ті копійки й живе))))Й для тебе МоскічоСосновськоБондарівський холуй там вже місце готують.
Відповісти
Фуу, место комсомолец Кононовичь,место!!!Тебе кто шавка ты шолудивая разрешил тявкать?!Ты с обкомом партии посоветовался выскочка,теперь рожи нам ленинские понабивают и все из за тебя ублюдок!!
Відповісти
Уж с кого-кого но электрика можно не бояться!Клоун-электрик!
Відповісти
Дивно ,що є ще такі придурки.Ігоре не зважай ,ти молодець,судячи по тому як організовуєш роботу,в тебе є великі перспективи.А шавки завжди тут будуть,це їхній сухарик.
Відповісти
Останні новини
«Будь-які вибори – це бійка, тому треба постійно тренуватися», - заступник голови УДАРу на Волині
21 лютий, 2013, 17:05