У Луцьку придумали, що робити із гаражами-«черепашками»

У Луцьку придумали, що робити із гаражами-«черепашками»
Луцькі депутати надумали навести лад із гаражами-«черепашками».

Про це йшла мова 22 лютого під час засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповів заступник директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс», депутат Луцької міської ради Тарас Бас (ВО «Батьківщина»), нині більшість гаражів «черепашок» у місті встановлені незаконно.

За даними департаменту житлово-комунального господарства мерії, в Луцьку налічується близько 900 таких металевих конструкцій. Серед них усі необхідні документи мають лише 800 гаражів.

Тарас Бас впевнений: насправді цих «черепашок» набагато більше – до двох тисяч, можливо. А оскільки їхня кількість і далі збільшується, треба наводити з цим лад. Тим паче, що часто такі гаражі з’являються, наприклад, на місцях, де мали б бути дитячі майданчики.

Обговоривши цю тему, члени комісії вирішили: треба взятися за реєстрацію «черепашок», аби підрахувати їхню реальну кількість, та встановити плату за розміщення гаражів. Вартість такого металевого гаража у дворі, залежно від розміру конструкції, сягатиме в межах тисячі гривень у рік. Нині ж ніхто не стягує плати за розміщення «черепашок».

Це питання вирішуватимуть на найближчій сесії Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це шо, ото я тепер можу поставити гараж де хочу??!?!!!!
Відповісти
Ото навели лад з черепашками. Їх ще більше стане. Тепер я замість стоянки поставлю в дворі черепашку, зареєструю і заплачу тисячу. Буде вигідніше, ніж іти за 2 км до стоянки чи ставити в дворі без нагляду авто.
Такий лад в нас останнім часом, що складається враження, що Романюка зливають. Чим ближче до виборів, то всі його заслуги перетворюються на недоліки. Буде новий мер, мабуть.
Відповісти
Очередной Украинский банк - "ЗАХИДИНКОМБАНК" в стадии ликвидации.
Відповісти
А заварити двері їм не пробували? В дворі має право хіба інвалід без ноги ставити черепашку і то за згоди мешканців.
А (... необхідні документи мають лише 800 гаражів) – і всі без ніг, чи міськрада без голови. Ви морди цих з "НЕОБХІДНИМИ ДОКУМЕНТАМИ" бачили.
Відповісти