Як журналістів не пускали на телеміст з Януковичем. ВІДЕО

Як журналістів не пускали на телеміст з Януковичем. ВІДЕО
В Одесі представників ЗМІ, громадських діячів і простих городян у п'ятницю не пускали на територію дитячого садка, звідки було включення в "Діалог із країною" президента, який відбувався 22 лютого.

На вході в дошкільну установу кореспонденту "Думской" повідомили, що поговорити з Віктором Януковичем зможуть лише ті, у кого є запрошення, пише Українська Правда.

При цьому у кого потрібно отримувати ці запрошення, було невідоме. Прес-служба Одеської обласної держадміністрації заявила, що не має стосунку до організації спілкування з президентом.

Крім запрошень, охочі поспілкуватися з Януковичем мали пред’явити довідки про стан здоров'я, заявила працівник дитсадка. За її словами, у співробітників МВС, які охороняли захід, такі довідки були.

"Одеса. Коментарі" також пише, що в садок №195, де проходив телеміст, не пускали "не запрошених", включаючи журналістів, бо в них немає медичних книжок.

Заступник губернатора Одеської області Дмитро Волошенков із питаннями, чому журналістів не пустили в дитячий садок №195, порекомендував звертатися до журналістів каналу "1+1", який транслював включення.

За даними видання, проблеми з проникненням на територію дитячого садка виникли навіть у співробітників Служби безпеки України. Двом СБУ-шникам перепинили шлях 5 міліціонерів – і пропустили їх лише після наказу старшого за званням.

Будівлю садка вдень охороняли близько 60 співробітників міліції. Поблизу був припаркований автобус із бійцями "Беркута", під'їзди до будівлі були перекриті співробітниками ДАІ.

"Одеса. Коментарі" зазначає, що місце й час включення діалогу з президентом в Одесі до останнього моменту зберігалося в таємниці, більшість журналістів дізналися про нього "випадково". І тільки одне питання з Одеси почув президент під час включення.



Між тим, львівська газета "Експрес" заявила, що на їхню журналістку Ольгу Піліщук, яка хотіла потрапити на включення в селі Пникут у Львівській області, напали двоє "здорованів у цивільному". Ще до включення чоловіки схопили журналістку під руки й вивели з території будинку сімейного типу, де воно очікувалося.

Перед тим Піліщук пред'явила представникам міліції редакційне посвідчення, але її не допустили в будівлю. Неофіційно міліціонери пояснили журналістці, що їм наказано пропускати лише людей, які є "у списку".

Інші журналісти почали знімати це на камеру, міліціонери розгубилися – і Піліщук увійшла в будинок, що й викликало жорстку реакцію людей у цивільному, які, як підозрює "Експрес", були переодягненими працівниками СБУ.

Головний редактор газети Ігор Починок сказав "Телекритиці", що Піліщук збирається написати заяву в міліцію про перешкоджання журналістській діяльності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
надо было ек в детсаду телемост устраивать, а в общественном женском туалете нп Дерибасовской
Відповісти
Быдло выступало для своих. Сука, урод
Відповісти
Медсестра хвойда, брехать не вміє. Можна подумати вони у всіх батьків хто забирає дітей з дитсадка, кожний день мед довідки провіряють. Не можу зрозуміти, невже в нас в країні, справді є такі ідіоти, які вірять в щирість цього телемосту? На кого була розрахована ця показуха?
Відповісти
Та ніхто і не вірить. Але, найстрашніше те, що ніхто і не скаже(((
Відповісти
Брєжнєв-шоу.
Дарагой Лєанід Ілліч, бл
Відповісти
Ви бачите якого урода до трону допустили.Совдеп натуральний-показуха а на другій стороні цензура з ментами січе.Янек сцить допустити до нього народ його чекала би участь Кадаффі.До влади тільки Тягнибока з участю Юлі знервованої може дійшло що треба починати від Яника і депутатів всіх фракцій садити і конфісковувати маєтки це 1-ділом.
Відповісти
Останні новини
Як журналістів не пускали на телеміст з Януковичем. ВІДЕО
22 лютий, 2013, 17:55