Після підставного діалогу з Януковичем з дитсадка вивезли вантажівку іграшок

Після підставного діалогу з Януковичем з дитсадка вивезли вантажівку  іграшок
Принаймні одеська частина проекту "Діалог з країною", в якому взяв участь президент України Віктор Янукович (на фото), була зрежисованим дійством.

Одесити дізналися про жінку, яка задала Януковичу питання про труднощі із зарахуванням дітей до дошкільних навчальних закладів, пише Gazeta.ua.

Матір'ю, що відчуває такі труднощі, виявилася Світлана Притиковська, котра працює директором садочка № 193 для дітей з порушеннями мови, зазначають журналісти.

"Не кожна дитина може вільно потрапити в дитячий садок. Як ця проблема вирішуватиметься?" - Поцікавилася вона у глави держави, отримавши розлогу відповідь, що всі проблеми будуть вирішені дуже скоро.

Видання відзначає, що жінка дійсно виховує трьох дітей, є автором кількох праць з педагогіки і перебуває на гарному рахунку в муніципальному управлінні освіти.

Також, за словами місцевих жителів, відразу після телемосту з садка, в якому проходив телеміст, вивезли цілу вантажівку великих іграшок. За словами журналістів, напередодні ці предмети спеціально доставили в установу, щоб вони служили декорацією під час спілкування Януковича з народом.

Крім того, видання підкреслює, що в Одесі на бесіду з Януковичем пускали тільки людей, "які, незрозуміло де отримали запрошення", і мають при собі довідки про стан здоров'я.

Приміщення садка охороняли шість десятків співробітників міліції та цілий автобус "Беркута".

Як повідомлялося, 22 лютого президент Янукович взяв участь у проекті "Діалог з країною" - протягом чотирьох годин глава держави виголошував відповіді на заготовлені питання з регіонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це величезний сором клімчукового президента.
Відповісти
Браво!!!Браво,друже!!!А то,деякі лизоблюди,постійно співають дифірамби климчукові.(написано з малої літери свідомо)
Відповісти
Та і "президент" з малої літери..))
Відповісти
А взагалі - Українолюбу і Платону ще треба у школу, або садок походити!:)
Відповісти
СОРОМНО було дивитись ЦЮ КОМЕДІЮ,підготовлену в кращих традиціях СОВЄТСЬКОГО ПЕРІОДУ!А президент - в своєму амплуа, його бекання і мекання,зробило цей "діалог",вдвічі довшим... Актор же напіврозмовного жанру - радів,як дитина,коли його запрошували в гості та просили подарувати автобус,а не було меж його здивуванню,що жіночка 7 років ходить по судах... ПОСЬМІХОВИСЬКО,назване "ДІАЛОГОМ" - РОСМІШИЛО не тільки нашу країну,але і весь світ і показав,що влада ПРецидивістів, ГАНЕБНА та ДЕБІЛЬНА!!!
Відповісти
Одеса-місто холуїв та жополизів.
Відповісти
Останні новини
Після підставного діалогу з Януковичем з дитсадка вивезли вантажівку іграшок
23 лютий, 2013, 16:15