У Луцьку Тетяна Ціхоцька з дітьми співала на День народження Лесі Українки. ФОТО

У Луцьку Тетяна Ціхоцька з дітьми співала на День народження Лесі Українки. ФОТО
Українська співачка і композитор Тетяна Ціхоцька та учні музичних шкіл міста відзначили День народження Лесі Українки концертом.

Захід відбувся 25 лютого в приміщенні дирекції історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

Діти та викладачі музичної школи імені Фридерика Шопена дали концерт, присвячений 142-й річниці з дня народження Лесі Українки.

Вони виконували твори класичної музики та співали. Вихованці музшколи Анна Єфименко та Дарина Собко виконали твори Шопена. А Дарина Зубчук заграла і заспівала твір Надії Гуменюк «Прощання з фортепіано».

На завершення концерту заспівала відома українська співачка та композитор Тетяна Ціхоцька. За її словами, вона була одягнута в сорочку з мотивами, зібраними Оленою Пчілкою.

Після концерту заступник директора заповідника з наукової роботи Валентина Окуневич провела екскурсію меморіальною квартирою «Лесина вітальня».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ціхоцька
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за невеликою кількістю слухачів (бо більше і не вмістить маленький зал) це був "камерний концерт", але знаковість його у тому, що по суті у колишньому помешканні родини Косачів відбулась мистецька подія - повноцінний концерт з творів композиторів -класиків, та творів наших славетних сучасників. Жива поезія Лесі Українки, і не менш жива музика, створена на її вірші. Нарешті у культурному заповіднику відбулась по справжньому культурна подія. Подяка організаторам та дирекції!!!



Відповісти
Останні новини
У Луцьку Тетяна Ціхоцька з дітьми співала на День народження Лесі Українки. ФОТО
25 лютий, 2013, 18:37