«УДАР» не погоджується з «покращенням» Януковича*

«УДАР» не погоджується з «покращенням» Януковича*
Три роки перебування при владі команди Віктора Януковича і Партії регіонів – це роки втрачених можливостей, розгулу корупції і нахабної безвідповідальності усіх наближених до влади, вважає голова виконкому, заступник голови Волинської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Алєксєєв.

Про це він заявив 25 лютого на міні-брифінгу, який відбувся в приміщенні Волинської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Тема брифінгу: «Три роки «покращення» Президента Януковича і Партії регіонів. Куди рухається Україна?».

Політик навів конкретні приклади та факти років «покращення» чинної влади та висловив позицію партії «УДАР» щодо ситуації в країні:

Про те, що державні фінанси співають романси про «покращення», свідчать валютні резерви Нацбанку, котрі зменшились на 10 млрд. дол. з 2010 року.

А при цьому катастрофічно збільшуються зовнішні борги, які за останні три роки зросли більш ніж на третину.

«І це ще не межа!», - каже Ігор Алєксєєв.

«У 2013 році влада планує влізти у додаткові борги у сумі 135,53 млрд. грн. І це при тому, що у цьому ж році Україні потрібно віддати близько 9 млрд. дол. – найбільше за останні роки. Якщо нормально проаналізувати ситуацію, то виходить, що лише цьогоріч на кожного українця, включаючи новонароджених, припадає борг щонайменше у 200 дол.», каже політик.

«Нас запевняють, що в країні дефляція, але не потрібно бути високоосвіченим економістом, аби помітити дивну закономірність невідповідності цін до зарплат та пенсій. З такими темпами, Януковичу потрібно ще років 10 для того, щоб забезпечити обіцяний «вже у 2010 році» рівень пенсійних виплат і зарплат», - зазначив Ігор Алєксєєв.

«Провальні реформи Януковича замість того, аби покращити рівень життя українців, погіршили його. Кому покращив наш Президент життя, так це олігархам, депутатам і чиновникам, а пересічні жителі України для нього ніби й не існують», - зазначив заступник голови волинського «УДАРу».

«За рівнем корупції Україна протягом останніх років постійно перебуває наприкінці списку. Ситуація із року рік погіршується. за індексом сприйняття корупції у 2012 році Україна отримала однакову оцінку із Сирією, Республікою Конго, Центрально-Африканською республікою, а також країнами Камерун та Бангладеш.

А наявність політичних репресій в Україні визнають у США та Європі на офіційному рівні. Януковичу навіть не подають руки при зустрічі керівники цивілізованих держав. Наслідок цього – Україна поступово опиняється у міжнародній ізоляції. Людей не обдурити. Вони усе це бачать і відчувають «покращення» на власній шкірі. Народ бунтує. Ледь не щодня відбуваються протести, але, на жаль, на їх більшість немає жодної реакції», - заявив політик.

«Ми прийшли в парламент, щоб зламати цю систему. І ми її зламаємо», - каже Ігор Алєксєєв.

«Партія «УДАР» вже два тижні блокувала трибуну парламенту, вимагаючи персонального голосування. Ми перемогли у цій боротьбі. І це лише перший крок у виконанні наказів виборців. Президенту Януковичу час зрозуміти: сьогодні у парламенті не залякані, корумповані заробітчани-кнопкодави. На виборах 2012 року перемогла нова опозиція, якій виборець видав мандат довіри.

І ми доведемо, що виборець не помилився!», - додав на завершення Ігор Алєксєєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УДАР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І в чому ж ваша перемога у ВР? Голосують все рівно через електронну систему! Про свою "перемогу" скажете не в "7 днів" роботи в парламенті, а хоча б за 1 рік! Краще більше робити, чим багато говорити. Не вчіться у тих, хто вже "зжився" з ВР, як зі своєю шкірою за 20 років - одні розмови, а успіхів НУЛЬ!
Відповісти
ГОЛОВНЕ ЦЕ НАДІЯ!
Відповісти
а чим не перемога?..
тепер,принаймні, буде контроль за картками і кожен голосуватиме лише за себе...
шлях до великої перемоги якраз-таки й складається із дрібних успіхів!
молодці, "УДАР"!
Відповісти