Межигір'я Януковича вражає уяву, ‒ журналіст. ВІДЕО

Межигір'я Януковича вражає уяву, ‒ журналіст. ВІДЕО
У Межигір'ї треба створити Музей корупції.

На думку журналіста Української правди Сергія Лещенка, невелика ділянка, яку Президент Віктор Янукович купив у Межигір'ї, служить для того, щоб виправдати його присутність на цій території. Він також заявив, що те, що побудовано на території резиденції, вражає уяву, - пише Кореспондент.

«Наша мета - не тільки розкриття цієї інформації, але і фокусування уваги суспільства на цьому прецеденті, на цьому об'єкті, який є уособленням всіх комплексів, корупційних побажань Президента. Насправді те, що там збудовано, вражає уяву. Боюся, якщо люди потраплять всередину - там навіть музей корупції буде створено - вони будуть шоковані, який спосіб життя вели українські керівники, і наскільки цинічно це було приховано», - заявив журналіст.

«Адже, за документами, власником всієї цієї території, що дорівнює майже князівству Монако, з вартістю всіх цих об'єктів, яка досягає надхмарних цифр (більш ніж мільярд гривень) - власником є ​​траст із Ліхтенштейну, карликової держави, яка розташована між Швейцарією і Німеччиною. Цей траст створений тільки з однією метою - просто щоб тримати корпоративні права інших суб'єктів. Ці права належать родині Президента, але вони приховані за підставними особами», - додав він.

Журналіст також наочно пояснив, що невелика ділянка, яку Янукович купив в Межигір'ї, служить для того, щоб виправдати його присутність на цій території.

«Територія Межигір'я - це майже 140 гектарів, які, за документами, перебувають в оренді фірми Танталіт. У Януковича у приватній власності земельна ділянка, розташована всередині, і її придбано у держави за якісь копійки в 2010 році, після інавгурації Президента. Моя версія - це зробили для того, щоб виправдати взагалі його перебування там. Бо виникає питання: що там робить Президент, президентська охорона. «Він там проживає ...» А на яких правах? От у нього є певна невелика ділянка землі всередині, він там проживає, а до решти він, нібито, не має відношення ... », - заявив журналіст.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не лізьте куда вам не слід ! Ви живі здорові і Богу дякуйте
Відповісти
Якраз таки "лізьте" і чим побільше та почастіше, це ти дякуй,що живий та Богу дякуй, ясно? Теж мені тут опудало,ще лякати буде))),ти себе полякай, чучало сільське!
Відповісти