Лучани воюють із магазином «Борсучок»

Лучани воюють із магазином «Борсучок»
Лучани, які мешкають біля магазину «Борсучок» на вулиці Кравчука, сподіваються добитися правди і домогтися закриття торгової точки.

Як розповів 26 лютого депутат Луцької міської ради Роман Романюк («Фронт Змін»), уже кілька років триває суперечка місцевих мешканців із підприємцем Віктором Корольчуком.

Бізнесмен збудував магазинчик у дворі, який об’єднує кілька будинків з вулиць Кравчука, 19, 19-а та Конякіна, 33. Зробив він це, каже депутат, нечесно.

Людям ідея будівництва із самого початку не сподобалося, адже навколо не бракувало торгових точок. Та й віддавати підприємцю частину прибудинкової території місцеві не захотіли.

«Люди зібрали близько 300 підписів проти того магазину. Але підприємець за сприяння в судах вирішував все на свою користь. Сьогодні боротьба продовжується. У травні закінчується договір особистого страхового сервітуту. Відповідно, невдовзі юридичних підстав для подальшої оренди земельної ділянки не буде. Будемо вживати заходів і мір щодо унеможливлення розміщення там даної торгової точки», – пообіцяв депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конфлікт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро Борсучок загнётся. Владелец не платит денег почти никому из поставщиков.
Відповісти