Голова Волиньради – «совок», – очільник «Свободи»

Голова Волиньради – «совок», – очільник «Свободи»
Так голова обласного осередку ВО «Свободи», народний депутат України Анатолій Вітів відреагував на заяву Володимира Войтовича щодо УПА.

Нагадаємо, голова Волиньради вважає, що значна частина волинян засуджує методи УПА.

«Заяви Войтовича про те, що діяльність УПА і її методи боротьби за незалежність не підтримують волиняни, є нічим іншим як особистою думкою перефарбованого комуніста та типового «совка», яка не співпадає з думкою українців», - каже Вітів.

На його переконання, у поглядах Войтовича простежуються риси мислення, характерні «для дрібного типового бюрократа епохи - «совка».

«22 роки української незалежності так і не змогли змінити світогляд цих політичних динозаврів з минулого. Свідомість Володимира Войтовича не здатна осягнути боротьбу УПА, тому що він в душі залишився радянським комуністом», - вважає нардеп.

Також Вітів зауважив, що саме упівські методи боротьби за незалежність України врятували Волинь та всю Західну Україну від голоду, який у 1946-1947 роках «лютував на іншій частині території нашої країни».

«Саме діяльність УПА завадила Сталіну реалізувати свої злочинні наміри та дозволила українцям залишитися на власній землі. Боротьба УПА засвідчила, що українці здатні кинути виклик найлютішому ворогу та окупанту і не скоритися», - стверджує очільник волинської «Свободи».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Вітіва проблеми з головонькою... Для такої "партії" - це характерно.
Відповісти
Це у тебе проблеми з головою!!! Якраз таки в ПР реальні психічні розлади,бо не можуть на Волині (навіть з Борьою цаоьком) навести на їхній лад "порядок" та дух так як їм треба, тут такого не було, не є і не буде НІКОЛИ!!! ЯСНО???
МИ ЗА УПА, НАВІТЬ, Н ЕТАК ЗА УПА, ЯК ПРОТИ КОМУНЯК!!!ОТ ВІДЧУЙ РІЗНИЦЮ! В ДАНЄЦКУ це проповідує хай той...,а не тут! Ми за "Свободу"!!!
Відповісти
Та ні, проблеми з головою у таких коментаторів, у яких з голови до цього часу не вивітрився чад "марксізьма -ленінізьма"
Відповісти
До тех пор пока Украина будет жить с быдлом 5-й колонны, окопавшемся в болоте Юго-Востока Украины, с которого до сих пор тхнёт потными НКВДшными портянками, кирзовыми сапогами и тройным одеколоном, она будет топтаться на месте. Это стадо потомков Шариковых, рождённое переворотом 1917 года, одурманенное штампами сталинского кровавого маразма ни когда не угомонится, оно до такой степени зазомбированно иудобольшевиками, что это уже на генетическом уровне, это диагноз. На данный момент в Украине, эта генетически не полноценная биомаса родила новый биологический подвид, гибрид ортодоксального коммуно-люмпена и гопника, который цивилизованный мир ни когда не поймёт. Умом россию не понять, так точно это биологическое рабо-подобное существо понять не возможно.
Відповісти
Да-да! Именно так! Поддерживаю каждое слово!
Відповісти
Я повністю підтримую!!!
Відповісти
Факти говорять самі за себе. Якщо перша особа представницької влади області на одній з прес-конференцій відкриває представникам ЗМІ свої уподобання у вигляді "любові до журналістів, які пишуть про красивих людей і красиву природу", а не про те, щоб влада не трансформувалась в самовладдя, а на іншій - принижує національно-визвольний рух і національну самосвідомість, то ця особа в плані ідеології, моралі і націоналної культури стоїть на дві голови нижче радянського "совка". Є люди, які в розвитку завжди залишаються в дитинстві. Сумно, що Войтович цього навіть не скриває.
Відповісти
де ви бачили,щоб жид войтович визнав вояків УПА(хоча і жиди воювали в УПА),але войтович це більшовицький жид, Вітів правильно назвав,що це "совок",а від себе я додам, що то "совок",яким вигрібають лайно.
Відповісти
Войтович - это никто. Кошельник - это никто. Все, кто против памятника - никто. Кто их избрал - никто. Вопрос. Что сделал Витив, чтобы никто стал человеком?
Відповісти
А Вітів взагалі - помилка волинського політикуму!
Відповісти
У частини лучан таки проблеми у голові...
Відповісти
І в гостя теж.
Відповісти