Вулиця Лесі Українки в Луцьку ніколи не буде пішохідною?

Вулиця Лесі Українки в Луцьку ніколи не буде пішохідною?
Працівники Державтоінспекції не хочуть впорядковувати рух автомобілів вулицею Лесі Українки, бо там стоять «далеко не прості машини», - каже перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук.

Про це він розповів у інтерв'ю газеті «Луцький замок».

З його слів, муніципальна дружина та міліція виписують штрафи власникам авто, які паркуються на Лесі Українки в заборонених місцях.

Однак власники оскаржують фінансові покарання у судах та ще й змушують сплачувати моральні збитки.

Віце-мер каже, що через це працівники ДАІ не хочуть займатися впорядкуванням транспорту на вулиці. Мовляв, на ній паркують «далеко не прості машини».

Як стверджує Кравчук, виходить замкнене коло: ДАІ не хоче, муніципальна дружина не може, а страждають пішоходи.

Наразі він бачить лише один вихід. Луцька міська рада повинна ухвалити рішення про накладання значного за обсягом штрафу на таких порушників, а машину працівники ДАІ мають забирати на штрафмайданчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Шах расписался в полном неумении - Вот тут его возьми и замени!"(с)В.С. Высоцкий
Відповісти
Якою тупою є відмовка Святослава Кравчука!!! Так потрібно зробити, щоб ці автомобілі не мали можливості туди взагалі проїхати...!!! Не буде на вулиці машин, і відповідно ніяких оскаржень в судах!!!
Відповісти
А товар в крамниці як підвозити?
Відповісти
Це можна робити зранку або ввечері, у Вопаку є така можливість..., чому інші не можуть так? І тим більше,який там товар???=) Які там крамниці?)))
Треба думати головою перш ніж там тоді купувати щось (якщо вже Ви в це русло перейшли), але там не в тому річ...і товаром прикриватися не варто!!!
Відповісти
Цитата:"Треба думати головою перш ніж там тоді купувати щось (якщо вже Ви в це русло перейшли), але там не в тому річ...і товаром прикриватися не варто!!!" - жесть, адназначна)))))
Відповісти
Джовані буде руками носити
Відповісти
Мовчки. При собі мати копії документів, що посвідчують особу та її відношення до об"єкту торгівлі (право власності або юридичну адресу). Знаю, що можна в"їжджати мешканцям вулиці - безкарно, за пропискою (реєстрацією) в паспорті.

А може, ті крутелики на цій вулиці й мешкають...
Відповісти
Має бути можливість для проїзду машин екстренних служб.
Відповісти
Ага, тепер ясно, чому навпроти прокуратури на Винниченка вже довгий час по буднях існує несанкціонована парковка на 20 місць. З цією парковкою нічого не робили навіть тоді, коли вузенька вулиця потопала в снігу і проїзджа частина звузилася на метр з кожного боку!
Невже і прокуратурі закон - не закон?!
Відповісти
Заборонити і перекрити легше всього! А подумати, як цивілізувати відносини автолюбителі-пішоходи у центрі мозгів не вистачає?
Відповісти
там по вул кривий вал та левчанківської треба зробити рух навпаки, тоді меньше машин почне їхати по б.хмельницького ( будуть зразу повертати на кр.вал), відповіно впаде рух по сенаторки та зникне дибільна проблема повороту на ліво біля базару, коли маршрутчики роблять затор на зупинці, а інші просто стають на перехресті, з сенаторки поворот наліво - суцільна проблема. Кравчук, сядь і проїдься це по колу зранку, може дійде?
Відповісти
Це на вiдповiдальностi мера.
Центральна пiшоходна вулиця мiста.
Відповісти
Проблему можна усунути зробивши нормальні парковки на паралельних вулицях, щоб можна було машину поставити, а то куди не постав мусиш на тротуар виїзджати, знову штраф від ДАЇ.
Відповісти
Найміть американського сержанта.
Він таку проблему вирішить за пів години раз і на завжди.
Але, саме смішне, що тут ніхто й не хоче вирішувати.Як і всі інші проблеми в місті. Все пушено на самоплив.
Закрадається крамольна думка, а що як ліквідувати ДАЇ і міськраду, чи хтось помітить. Все одно нічого не вирішують крім власного прокорму.
Відповісти
помітять ті, хто мусить давати хабарі - економія.
Відповісти