Де у Луцьку не буде світла 1 березня

Де у Луцьку не буде світла 1 березня
На двох вулицях Луцька завтра відімкнуть електропостачання.

Мешканці проспекту Грушевсього та вулиці Львівської залишаться без світла у пʼятницю, 1 березня, ‒ повідомляють у прес-службі луцької мерії.

На проспекті Грушевсього ремонтуватимуть обладнання на трансформаторній підстанції. Світла не буде у будинках 3, 5, 7, 9, 9-А, 11, 13, 15, 16, 17, 19.

Також через ремонт на повітряних лініях з 9:00 до 13:00 без електропостачання залишаться житлові будинки на вулиці Львівській ‒ з 93 до127 (непарна сторона).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
tooltip white21:4528.02.2013
солдатя не сторонник войтовича скорее наоборот но тебе толик - автослесарь как и я скажу то что скажут 90 процентов волынян которых или ихних родычей закатовали бандеровцы- кидай шкурку депутата и вали к пендосам в родную америку.ВОЛЫНЬ не родина упа.это родина солдат давших тебе жизнь и депутатские блага.а 10процентов дезертиров прятавшихся в лесу от армии и немцев которые воевали только с женами фронтовиков насилуя их а детей на трезубец-вила и в колодец.тебя совок от смерти спас накормил обогрел обучил а ты такое мелеш иуда ты скоро продаш очень уважаемого в луцке человека который тебе денег дал на депутатство -мудрые говорят кто продал красный флаг тот стопчет и жовто-блакитний
Відповісти