Губернатор Волині обіцяє «нову медицину» в Луцьку на 1 травня

Губернатор Волині обіцяє «нову медицину» в Луцьку на 1 травня
До першого травня в Луцьку завершать роботи облаштування єдиного диспетчерського центру надання екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Про це під час урядової селекторної наради заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, - повідомили в прес-службі ОДА.

Під час зібрання міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова повідомила, що ситуація з створення Центрів надання екстреної медичної допомоги та медицини катастрофу в регіонах України «вцілому задовільна».

Також вона відзначила роботу волинських «швидких». Мовляв, скарг на їх роботу мало, а самі автомобілі облаштовано непогано.

Клімчук поінформував урядовців, що з обласного бюджету виділено приблизно чотири мільйони гривень на ремонт та облаштування єдиного диспетчерського центру.

«Будівельні та ремонтні роботи плануємо завершити до 1 квітня, облаштування приміщень та території – до 1 травня, працюємо згідно графіку», - повідомив губернатор.

Водночас він поінформував, що за сприяння бізнесових структур краю буде придбано вісім автомобілів «швидкої», бувших у використанні. На ці машини встановлять найновіше сучасне обладнання.

«Це небюджетна програма», - додав Клімчук.

Нагадаємо, 25 січня депутати облради прийняли рішення створити на вулиці Словацького,28 у Луцьку обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Губернатор Волині обіцяє «нову медицину» в Луцьку на 1 травня
28 лютий, 2013, 18:39