Юристка луцької автостанції заявила про побиття

Юристка луцької автостанції заявила про побиття
За словами юристки ПрАТ «ВОПАС» Олена Черьомухи, підприємець Юрій Герун, через якого хочуть закрити автостанцію №1 у Луцьку, вдарив її кулаком в обличчя. Жінка звернулася із заявою до поліції.

Про це вона розповіла у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Черьомуха повідомила, що після дзвінка керівництва «ВОПАС», сьогодні близько 7ої години ранку приїхала на автостанцію, аби допомоги оформляти звернення тощо. Побачивши місце, де під наглядом Геруна працювали робітники, вона підійшла та попросила припинити роботи з прокладання електрокабелю до приїзду правоохоронців.

«На це Герун розвернувся і кулаком в обличчя наніс мені удар. Тут були ще люди, близько 10-ти людей це все бачили», - додала Черьомуха. Мовляв, чоловікові зробили зауваження, однак він натомість відповів, що є майстром спорту.

«Я звернулася із заявою про вчинення злочину щодо мене особисто до правоохоронних органів з огляду на ті події, які мали місце на автостанції, зокрема, побиття Геруном, рейдером автостанції, на мої вимоги зупинити його протиправні дії із монтажу електрокабелю», - розповіла Черьомуха.

Журналісти Інформаційного агентства ВолиньPost зв’язувалися із підприємцем телефоном, аби отримати його коментар. Однак чоловік, почувши, що телефонують журналісти, сказав «До побачення» та поклав слухавку. Більше додзвонитися до нього не вдалося.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що на автостанцію №1 від 7 серпня не пускатимуть автобуси. Таке рішення прийняли через рейдерське захопленням землі підприємцем Юрієм Геруном та пошкодження ним нерухомого майна ПрАТ «ВОПАС». Окрім того, на автостанції повідомили, що завтра вирішать, чи перенесуть рейси на Львівську, а також про те, що підприємству не вистачає платформ. Чи буде завтра працювати автостанція у звичному режимі з'ясовували правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та треба ж розширяти "варшавку"! А нашо ті автобуси в обласному центрі . Сюди ніхто не їздить ?!
Відповісти
В якій краіні ще таке можливе ,щоб бидло захватило автостанцію і вдарило жінку ,таких покидьків пора просто знищуватьи ,щоб не плодив собі подібних .
Відповісти
повертати все майно громаді і буде порядок таких бізнесмев далі з пляжу
Відповісти
Скоро не буде де на автобус сісти ,через таких підприємців.Дивує відсутність реакції держадміністрації.В нас самоврядування вже дійшло до абсурду?Якийсь підприємець може припинити роботу автостанції в обласному центрі,а місцева влада його покриває і дає "зелену вулицю"рейдеру?Це вже бардак і анархія.
Відповісти
Я так думаю, що якби її вдарив в обличчя майстер спорту, то вона б тиждень тими губами не те, що інтерв'ю давати, а їсти не змогла б.
Відповісти
Влада вся повсиралася чі як? Тож на тому тижні була новина , що вони там собі премії повидавали, за який х#й? Ви ж нічого не робите.
Відповісти
Треба було добрче дати. а то все одно зроблять вининм, хоть і не бив.
Відповісти
Шо Черьомуха, суд квітня того року в Леушина одна дєвочка не порішала, то за її дядю взялася?
Відповісти