Вихованці «Волині» ‒ другі на змаганнях у Рівному

Вихованці «Волині» ‒ другі на змаганнях у Рівному
Хлопчаки з ДЮФШ «Волинь» здобули срібні медалі турніру в Рівному.

Волиняни під керівництвом тренера Дмитра Трефіловського виступили на змаганнях відразу двома командами і досягли хороших результатів, - повідомили у прес-службі луцької команди.

Перша команда «Волинь» U-10 виграла в однолітків з рівненської ДЮСШ «Верес» (7:0), ФК «Дубно» (5:2), житомирського «Полісся» (3:1) та ФК «Мостисько» (3:2), виграла свою групу і дістала право зіграти у фіналі. Цей матч підтвердив статус гри за перше місце й основний час завершився у нічию – 1:1. Тільки в серії пенальті рівнянам вдалося обіграти лучан – 2:1.

Друга команда поступилася рівненському МФК-26 (4:5) та нововолинському «Шахтарю» (0:1), зіграла унічию із житомирським «Спартаком» (0:0), виграла у ФК «Березне» (5:2) і кваліфікувалася у матч за 5-6 місце.

У ньому команда Трефіловського виграла у «Полісся» - 3:2. Відтак «Волинь» U-10 посіла у Рівному друге і п’яте місця з десяти команд-учасниць.

Крім того, кращим гравцем у складі «Волині» організаторами визнано Віктора Люльку, а Тарас Заводович став кращим бомбардиром та нападником турніру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вихованці «Волині» ‒ другі на змаганнях у Рівному
05 березень, 2013, 08:02