У Луцьку «немає» на що дивитись: зняли оригінальний промо-ролик міста. ВІДЕО

У Луцьку «немає» на що дивитись: зняли оригінальний промо-ролик міста. ВІДЕО
У Луцьку презентували оригінальний промо-ролик до Дня міста - субтитрами підписано, що до міста не варто їхати, бо тут немає нічого цікавого, натомість картинки на відео демонструють протилежне.

Луцьк – стародавній і сучасний водночас… Славетний замок Любарта, який зображений на 200-гривневій банкноті, чудернацький та заворожуючий «Будинок з химерами» скульптора Миколи Голованя, заповідник «Старий Луцьк», на території якого розташовані історичні пам’ятки, та музей сучасного мистецтва, - пишуть Волинські Новини.

Судноплавні прогулянки річкою Стир, екскурсії таємничими підземеллями, прогулянки затишною "Алеєю ліхтарів" у центральному парку, а чого тільки вартує панорама Луцька з повітряної кулі!

А ще - фестиваль «Князівський бенкет», який дає можливість перенестися в епоху Середньовіччя Древнього Лучеська, та різноманітні культурні і гастрономічні фестивалі….

Усі ці цікавинки, і не тільки, - у проморолику, який підготували до Дня Луцька, який відзначали 8 вересня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
К редакции ВолыньPost (по поводу удаления комментариев, которые не совсем "комфортные" для нее): "Кто не способен оценить вкус фугу, тот не способен любоваться Фудзиямой" (из книги "Бусидо самурая"). Краткая ссылка: фугу - ядовитая рыба, которую едят японцы, Фудзияма - потухший вулкан в Японии, символ красоты и вечности, Бусидо - кодекс чести самурая). Аминь!
Відповісти