Мешканка Рожища заприятилювала з першою леді України

Мешканка Рожища заприятилювала з першою леді України
Мешканка Рожища написала лист Людмилі Янукович із проханням про подарунок і незабаром отримала його.

Понад 10 років Валентина Матвєєва, мешканка Рожища, пересувається на інвалідному візку і лише за допомогою палиць може зробити кілька кроків квартирою, ‒ пише Вісник+К.

Ще в дитинстві жінка захворіла на поліомієліт. Проте доки хвороба не прогресувала, встигла здобути професійних фах, працювала бухгалтером, вийшла заміж, народила доньку.

«Якось у газеті прочитала матеріал про день народження Людмили Янукович, де кількома рядками згадувалося про її благодійну діяльність. Ось я й вирішила їй написати», ‒ розповідає Валентина Матвєєва.

За її словами, розповіла дружині президента про життя, зазначила, що набрид телевізор і кросворди, а фізично працювати не може, бо інвалід.

«Тож, якщо Ви дійсно добра і щира людина, відгукніться на моє прохання: дуже хочу ноутбук, щоб бачити більше світу. Зі своєї інвалідної пенсії, яку майже всю трачу на ліки, я ніколи грошей на нього не назбираю», ‒ завершила жінка лист.

Підписала конверт: Донецьк, Людмилі Янукович.

Про це Валентина Матвєєва нікому не розповіла. В день, коли пролунав дзвінок, у родині саме чекали поповнення ‒ племінник жінки відвіз дружину у пологовий будинок.

«Я підняла трубку, думаю, лікар телефонує. Приємний чоловічий голос каже: «Валентино Олександрівно, я Вас вітаю». ‒ «Дякую». ‒ «А Ви знаєте, хто дзвонить?» ‒ «Здогадуюся». ‒ «Ну, і хто?» ‒ «З лікарні». ‒ «Ну чого Ви зразу так? Це Клімчук Борис Петрович, знаєте такого?» Я одразу зблідла: все, думаю, дописалася. Голова ОДА поцікавився, чи відсилала я Людмилі Янукович листа, і порадував, що подарунок вручать за кілька днів», ‒ розповіла жінка.

Подарунок від Людмили Янукович Матвєєвій привезли.

За декілька днів на мобільний жінці зателефонували з невідомого номера: «Доброго дня, це Людмила Олександрівна Янукович. Валю, Ви отримали мій подарунок?»

«Звичайно, я спочатку збентежилася, така особа говорить. Але ми досить гарно поспілкувалися. З того часу й заприятелювали. Я вітаю листівками дружину президента з різними святами, а вона до мене телефонує, коли має час», ‒ повідомила Валентина Макєєва.

Після цього, за словами рожищенки, багато людей стали просити допомогти через Людмилу Янукович. «Але я не маю права на це, чи якогось впливу на першу леді України», ‒ додала вона.

Завдяки ноутбуку у Валентини Матвєєвої зʼявилося багато нових друзів у соціальних мережах. По скайпу вона спілкується з родичами з Австралії, Італії, подругою з Бельгії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А випадково, цей ноут не в Луцьку куплявся? А пЄршій леді тільки доповіли, що йойний наказ виконано. І потім вона, така благочистива пані звонить і питає, чи отримали "її" подарунок.
Відповісти
Шановна Леся! Заздрість - погана риса характеру, тим паче, що цей "ноут" (Ваш сленг - це мабуть вершина польоту Вашої особистості) дійсно заслуга дружини Віктора Федоровича і аж ніяк він не купувався в Луцьку чи привезений контрабандою з Польщі. Будьте простішою і адекватнішою.
Відповісти
Це кадр із фільму жахів?!...
Відповісти
Не Рожищ, а Рожища!!!!!!!!! Рожище (наз.в) - Рожища (род.в.). Як так можна відмінювати????????????!!!!!!. Хай бабусі собі кажуть Рожищ, але у вас вища освіта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Чи у всіх куплені дипломи?
Відповісти
хоча так говорити не правильно, але більшість рожищан кажуть саме так.
Відповісти
ну хочь когось почули і хочь для когось приїхало покращення.
не обсирайте вже так! людина інвалід рада і слава Богу.
інвалідам в нашій державі не солодко, але одне мене завжди дивує - вони настільки сильні, що навіть ображаються, коли їх жаліють.
Відповісти
Останні новини
Мешканка Рожища заприятилювала з першою леді України
07 березень, 2013, 12:20