У будинку культури ‒ калюжі через неперекритий дах

У будинку культури ‒ калюжі через неперекритий дах
У селі Прилуцьке Ківерцівського району будинок культури ‒ наполовину без даху.

Новенький дах будинку культури гарно виблискує від дороги, а з іншого боку, де ніхто не бачить, будівля ненакрита, ‒ про це пише Вісник+К.

У сільській раді розповіли, що загальна кошторисна вартість реконструкції даху становить 177 тисяч гривень. Гроші надходили частинами. Роботу розпочали в листопаді, а в тому, що третю частину її не завершили, звинувачують районне казначейство, яке не пропустило платежі, і понад 47 тисяч гривень не можна було отримати.

Сільський голова Віктор Кирилюк зазначив, що фірма-підрядник, яка взялася виконувати цю реконструкцію, навіть за свої гроші купувала необхідний матеріал, але все одно не змогла вчасно все завершити.

«Станом на 1 березня заборгованість ліквідовано. Тому, думаю, за два-три тижні дах буде накритий повністю», ‒ розповів Кирилюк.

У будинку культури на дверях немає ручок. «Щомісяця доводиться ставити нові ручки, а їх все одно ламають», ‒ розповідає директор установи Ірина Огребчук.

В середині будівлі по стінах тече вода, набухла від сирості побілка, у глядацькій залі ‒ калюжі на підлозі.

«Минулого року ми разом із бібліотекарем власними силами робили ремонт. Сільська рада виділила гроші лише на матеріали. Тепер знову треба наводити порядок. Лише дочекаємося, коли завершаться покрівельні роботи», ‒ резюмувала Огребчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У будинку культури ‒ калюжі через неперекритий дах
07 березень, 2013, 12:41