На Волині відкрився сайт позитивних новин

На Волині відкрився сайт позитивних новин
На Волині з’явилося нове інтернет-видання під назвою ВолиньInform.

З матеріалами цього сайту користувачі інтернету можуть ознайомлюватися з 7 березня, зайшовши за адресою http://www.volyninform.com/.

Як розповіли в редакції видання, на ВолиньInform публікуються новини та інші інформаційні матеріали, що стосуються усього важливого і цікавого, що відбувається на Волині, в Україні, у світі.

Важливо, що ВолиньInform позиціонує себе як «сайт позитивних новин».

«Позитивні, хороші новини, на жаль, часто просто губляться у «морі» інформаційного негативу – повідомлень про вбивства, аварії, катаклізми, економічні негаразди, корупцію, свавілля чиновників... Ми не вважаємо, що це – не варте уваги. Просто про це пишуть інші. Ми ж повідомлятимемо про позитив, якого не вистачає часто не тільки в інформаційному просторі, а й у повсякденному житті людей. Ми – така собі інформаційна «віддушина». І ми впевнені, що в житті не все так погано, як може здаватися багатьом», - розповів головний редактор видання Сергій Мартинюк.

«Тобто, з одного боку ВолиньInform традиційне для нашого регіону видання, з іншого – ми спробуємо писати про ті самі речі, але трохи з іншої точки зору. Якщо хочете – шукатимемо в усьому позитив. Хоча звісно, уникати публікацій про ключові події для Волині, які матимуть резонанс у суспільстві, ми не будемо», - пояснив керівник видання.

У редакції зазначають, що наразі видання на етапі остаточної укомплектації новими рубриками та функціональними можливостями сайту. Новий інформаційний майданчик відкритий для дописів користувачів, для чого існує рубрика «Стіна», а згодом буде відкрита і можливість ведення блогів.

Наразі на сайті діють рубрики «Новини», «Статті», «Медіа», «Стіна» та «Фотогалерея».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже цей нитік вирішив ще й журналістом стати?
Відповісти
А-ха-ха-ха, в точку!
Але фонати мінусують…
Відповісти
Це що - ваш клон?
Відповісти
Клон-це заголосно сказано. Клон-це копія. В даному випадку ми маємо перед собою звичайне дешеву кітайську підробку.
Відповісти
це що???
пане Сергію, посоромилися б!
дизайн вкрали, то статті теж будете так само здирати з ВП?

не розумію, чому редакція ВП не відреагувала на це відповідним чином
Відповісти
Мартинюк має рацію, тільки це видання буде називатись не журналістським, а "технологічним" і буде змагатись в "жовтизні" з іншими. Справді, до різних речей можна підійти по-різному. Можна хвалити владу в тому плані, яка вона хороша, золота чи позолочена, як вона дбає про людей. Це - позитив. З іншої ж сторони - чиновники - злодії, хабарники, хами, бюрократи, самодержці, які прагнуть перетворити владу в самовладдя. Цього показувати "ніззя". Це - негатив. Вже заздалегідь можна робити висновки, хто його засновник і хто туди буде пхати бабло. В усі часи було багато нерозумних писак, і завжди вони вражали читачів рекордним невіглаством. Це - питання селекції. А сьогодні селекційні вимоги до журналістів не діють. Тисячі ЗМІ пишуть і мовлять про все на світі, переписують один в одного плітки і анекдоти. На усі ці контори просто не вистачає професіоналів, тому й працюють хто попало і пишуть про що попало. Так званий "Волиньінформ» поповнить список волинських правд, інформаційних порталів і інших членів цього смітника.
Нехай би хтось пояснив цим панам, що журналістика - не високі надої і рекордні урожаї, а злоба дня.
Відповісти
Цей новостворений сайт-просто лайно. Сидить Сірожка і копіпастою страждає. Де тут робота журналіста? Де оригінальний контент? Фтопку такі сайти!!!
Відповісти
люди,зайдіть,подивіться,і більше ніколи не робіть подібного.бо то справді лайно.
Відповісти
сайт - відверте лайно(((
Відповісти
Останні новини
На Волині відкрився сайт позитивних новин
07 березень, 2013, 14:06